תינוקת בת חודשים ושבוע עדין מקשה ביצירת קשר מסתכלת עלי ממש לשוניות בודדות והתחילה לברבר לדבר ולחייך לעצמה יותר להתחיל לדאוג . יש לה אח על הרצף
אמהותאמהות
💬1 תגובות

תגובות (1)

אין תגובות עדיין

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מניחה פה מה שכתבתי לחברתי הטובה, החצי שלי שעבר זמן מאז שנפגשנו. ואולי גם מכן אקבל קצת עידוד! את לא מבינה עוד לא סיפרתי לאף אחד כלום אבל מבחינתי כל עוד לא ראיתי רופאה אין כלום.(לצערי גם התורים רחוקים) קיצר עשיתי בדיקות כלליות ובדיקת הריון כדי להבין למה אני לא מרגישה טוב לאחרונה ולצערי או לשמחתי או לא יודעת מה אני בהריון. המצב הנפשי שלי חרא לא מוכנה לא להריון ולא לילד נוסף רוצה להיות פנויה לבנות שכבר יש לי. מצד שני גם המצב הכלכלי בכי רע בעלי במצב בריאותי חרא ביטוח לאומי עושים סרטים. אנחנו מנסים לקבץ שוב מסמכים לערעור ובנתיים מקבלי הבטחת הכנסה שלשרוד אי אפשר. למשפחה כבר אין מאיפה לעזור לי ומעצבן לחיות על ההורים. בחיי כל מה שקשור לבנות קיבלתי מאבא ואמא. לעצמי בקושי דאגתי. סוף החורף רק קניתי לי קצת בגדים (גם זה הרוב על אבא) נימאס לי לפעמים פשוט לא רוצה לחיות יותר. לא כי לא באלי על החיים אלה כי נימאס כי מפחדת על העתיד של הבנות שלי. אין לי אושר אני קבורה בתוך עצמי קשה לי רצח. את חסרה לי מאוד פעם אם רק הרגשתי קצת עצבות הייתי באה אליך והכל היה עובר. אני לבד בלי עזרה פה מרגישה שהבנות שלי קצת מוזנחות בגלל זה אין לי כוחות. בחיי נימאס לי.
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות
תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍7 לייקים