לפני ההריון הייתי מעשנת 3-5 סיגריות וביום. ושגיליתי שאני בהריון בשבוע 6 הפסקתי לעשן היום אני בשבוע 32+3 ועישנתי חצי סיגריה כבר חודש או יותר שאני רוצה לעשן והיום לא הצלחתי עוד להתאפק עד כמה זה מסוכן היום שעישנתי חצי סיגריה ? זה יכול לגרום לתינוקת בבטן משהו? או יכול לגרום לי משהו ? אשמח לעזרה תודה
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בנובמבר 2020 בשעה 09:04
היי מאמי כל עוד זה חצי סיגריה חד פעמי זה לא אמור לגרום נזק כלשהו אבל ממש עדיף שתימנעי אין דרך לתאר עד כמה זה קשה . בהצלחה❤🙏
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בנובמבר 2020 בשעה 09:51
לא יגרום שום נזק. אל תילחצי. אני עישנתי כל ההריון סיגריה ביום וילדתי והכל תקין. לא ממליצה חלילה לעשן בהריון אבל גם אם עישנת פה ושם לא יקרה כלום.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני לא יודעת אם קיים דבר כזה דיכאון בהריון. אני בזמן האחרון, חושבת שאני סובלת מדכאון אני יסביר. מלבד זה שהכל התחיל מוקדם מדי. הנפיחות, בוא נגיד שבשבוע 9 10 כבר ידעו! הבטן נפוחה משמעותית, פיגמנטציה שלא איחרה לבוא על הצוואר ואמצע החזה ובחירת הבגדים כבר לא הייתה הבחירה, זאת אומרת.... לובשים מה שעולה, ומה שנראה הכי נורמלי. אני משתדלת לאכול טוב, לא תמיד בריא. אבל מצד שני לא מגזימה, עליתי במשקל מהר מאוד. שבוע 22 מאמינה שעליתי 10 קילו. הייתי מרופדת לפניי, אבל הצורה מחמיאה לא "משמינה" אני מנסה למדוד בגדים, החל מ XL או מ 3 ומעלה. היום הגעתי לשיא, מחפשת שימלה קלאסית לארוע שבוע הבא, צנועה מדדתי XL לא היה טוב היה צמוד וקצר. הציצי שהיה גדול מלפני, גדל עוד, כמובן הבטן ונפיחות הוסיפו, לאחר 40 דק במקום יצאתי עם חליפת ספורט. חצאית וחולצה מידה 3. הכי גדול שהיה, שגם נקנתה כדי שארגיש טוב, אני לא 100% איתה, זה לא גרוע כלכך, אבל עדיין. פשוט התפרקתי בבכי, מכירות את זה שיוצא לך בכי מתוך הנשמה? ממש כאובה, לא מצליחה להירגע, אני יודעת שזה שינויים הורמונילים אני יודעת שזה זמני, זה שוק. פשוט שוק. הבטן הרגליים הידיים, חשוב לציין-בעלי מחמיא לי כל הזמן אומר שאוהב אותי אפילו יותר, תמיד תמיד תמיד! נמשך אליי, אוהב אותי, הכל גדל מבחנתו מבחינת אהבה ומשיכה אבל אני, לא מצליחה ולא יעכל כנראה, ההרגשה הזו, שאת באמת לא מגזימה עם אוכל, שאת בסך הכל בהריון, אני לא מפסיקה לבכות על כך. אני חושבת שאני חווה דיכאון, אני פשוט עצובה, יש לי כאבי גב ורגליים, מסתכלת על בנות אחרות, ונכון אסור להשוות. אבל אשתף בכל מקרה, מישהי שבשבוע שלי! ואפילו יותר בכלל לא נראית בהריון. זה נתן לי בום , איך היא ככה ואני ככה? ומישהו שאחרי 5 לידות! בלי עין רעה. נראית פצצה. פירגנתי לה מהלב, אבל בפנים נצבטת. יש מישהי שחווה כמוני את התהליך ? סליחה על החפירה.
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות👍1 לייקים