שבוע 38. עליה מטורפת במשקל שבוע 38 . עליתי 20 קילו. והתחלתי במשקל 56 גובה 1.58. זה מלא. וזה מלחיץ אותי. אני נפוכה ממש . בחיים לא שנאתי כלכך את איך שאני נראת!!!. להפך..... איך יורדים את כל זה אחכ? מרגישה רע שאני חושבת רק על זה ולא על הילד . אבל כרגע זה מה שעומד מול עייני.
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2019 בשעה 07:22
עליתי 35 קילו ואני בשבוע 37 אם זה מנחם אותך.... גם נפוחה כמו בלון ואנשים גם אומרים לי את זה.... זה מפריע לי מאוד אבל אין מה לעשות בזמן ההריון התינוק שיהיה בריא חשוב לי יותר. פשוט מאוד אחרי הלידה בלי נדר אתעסק במשקל גם ככה אי אפשר לעשות דיאטה עכשיו. חבל על התסכול הזה שלך תתעסקי במשקל ובמראה אחרי זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2019 בשעה 07:44
35 קילו?? ואו זה המוןןן המןן .. גם לא בריא לגוף טיפ מימני תאכלי בריאה הרבה ירקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2019 בשעה 07:45
עליתי 30 כל ההריון שבועיים וחצי אחרי לידהכבר ירדתי 15! בלי לעשות כלום.. אל תדאגי..זה יורד, את כבר בסוף אין לך מה להתעסק בזה עכשיו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2019 בשעה 07:46
חן תאמיני או לא.... אני אוכלת בריא. אני פשוט סובלת ברמה מאוד מאוד חמורה מבצקות והצטברות של נוזלים. בגלל זה אני בשמירת הריון 😔

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍7 לייקים