אכלתי סלט עם גבינת פטה במסעדה איטלקית טובה והמלצרית אמרה שאין בעיה כי מפוסטר ועכשיו פוחדת שעשיתי טעות ומפחדת מליסטריה.... מה אומרות?
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 11:47
בגדול לא אוכלים פטה שלא עברה חימום אבל אין מה לפחד, תעקבי תראי איך את מרגישה, רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 12:47
עדיף מאוד לא לאכול בולגרית, פטה וכל גבינה שיושבת במים. אבל זה כבר קרה ולדעתי קרה לכולן שאכלו משהו שאסור בטעות, רוב הסיכויים שלא יקרה כלום כמו 100% מהפעמים שאכלנו את זה לפני ההריון והכל היה טוב חחחח תהי רגועה ותעקבי אחרי תסמינים של קלקול קיבה וחום. ולהבא תשימי יותר לב רק כדי לא להיות בלחץ אחכ כי זה לא נעים מניסיון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2025 בשעה 15:17
היא מפוסטרת אז הכל בסדר