תגידו מישהי פה ניסתה להכין עוגת שמרים עם מילוי של ריבת חלב? באלי לנסות אבל לא יודעת איך יצא זה תמיד הולך עם בצק רך של אלפחורס וכאלה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2025 בשעה 17:33
פחות ממליצה לך, הרוב יתקשה או ינזל החוצה. ריבת חלב לא כל כך בנויה לחום כשהיא כבר מוכנה ומיוצבת, אחת הסיבות למה לרוב היא בקינוחים קרים 🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2025 בשעה 19:43
אבל באלפחורס היא בחום בתנור