תגידו מישהי פה ניסתה להכין עוגת שמרים עם מילוי של ריבת חלב? באלי לנסות אבל לא יודעת איך יצא זה תמיד הולך עם בצק רך של אלפחורס וכאלה
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2025 בשעה 17:33
פחות ממליצה לך, הרוב יתקשה או ינזל החוצה. ריבת חלב לא כל כך בנויה לחום כשהיא כבר מוכנה ומיוצבת, אחת הסיבות למה לרוב היא בקינוחים קרים 🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2025 בשעה 19:43
אבל באלפחורס היא בחום בתנור

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך