סתם לשתף לא כדי להתמסכן… אני בשבוע 25 יש בבית עוד שני ילדים בני 3.5 ו-6.5 בחרדה מטורפת וירדתי קילו (!!!) מאז שהתחיל הדבר הזה עם איראן. יורדים למקלט תת קרקעי של הבניין כל לילה, צריכה גם לתפקד כאמא לילדים, לסחוב עלי את בן ה-3.5 במדרגות (לפחות ישן), להיות בחרדות שלא נמות או שלא ייפגע לי הבית בזמן שאני במקלט ואשאר בלי כלום. איך אפשר להמשיך ככה? אני מפחדת שזה יימשך עד ספטמבר - הלידה המתוכננת!!!!
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות❤️1 אהבה👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 ביוני 2025 בשעה 11:02
קודם כל תשארי חזקה,זו תקופה קשה לכולנו ומאוד מאתגרת… אולי שאחד השכנים יעזור לך לסחוב את הקטן,שלא תעמיסי על עצמך… ותשתדלי להישאר רגועה בשביל העובר🙏🏽
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 ביוני 2025 בשעה 11:07
זה באמת לא פשוט חיבוק ענק ובתקווה לימים שקטים יותר🫂❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 ביוני 2025 בשעה 11:31
זה לא יימשך עד ספטמבר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 ביוני 2025 בשעה 11:38
אולי תכיני לך תיק עם דברים חשובים שלך בצד שאת יורדת למקלט תקחי ריתך למקרה ש אבל פגיעה ישירה זה באמת לא כזה נפוץ אולי שומעים בחדשות נכון אבל עדיין מתוך אלפי בניינים בארץ נפגעו כמה 20-30?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות