מי משלמת דרך הטלפון בחנויות? איך זה עובד לא מצליחה אני בבנק לאומי מה צריך לעשות בדיוק אשמח להסבר מפורט חיייבת בבקשה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2025 בשעה 08:54
אם יש לך אייפון זה דרך ה wallet ושם את מכניסה פרטי אשראי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2025 בשעה 09:18
דרך ‏‏אפל wallet את מכניסה את פרטי האשראי- יש גם אפשרות באפליקציה של אשראי לעשות זאת. לאחר מכן כשאת רוצה לשלם בחנות את לוחצת על מקש הנעילה פעמיים ואז יופיעו לך הכרטיסים שהכנסת ואת בוחרת עם מה לשלם מצמידה למוסיפון וזהו.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2025 בשעה 09:20
תכנסי להגדרות אם את עם אייפון תרשמי wallet ותוסיפי את הפרטי אשראי וזהו את מגיעה לחנות לוחצת פעמיים על הכפתור כיבוי ומשלמת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באפריל 2025 בשעה 10:10
אני משלמת באפל פאי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

עוד לילה שלא נרדמת בעיקר סטרס וחרדה חושבת על מעבר דירה שאני צריכה להספיק ובאיזור מגוריי יש ביקוש מטורף ואין היצע לדירות להשכרה נעולה על האיזור כדי להיות קרובה לאמא שלי בעקבות הנסיבות וגם להחליף רכב אני אמא לילדה בת שנתיים ובהריון עם שלישייה שני בנים ובת הראש לא מפסיק לחשוב ולהריץ סרטים על מה יהיה ואיך תעבור הלידה וההריון בסיכון מאוד גבוה כי מדובר בתאומים זהים בנים בשלייה אחת והבת בשלייה נפרדת אז בכלל קיימת החרדה לעבור את ההריון כי זה לא שלישייה רגילה אני בשבוע 17 וממוצע לידה של שלישייה הוא בשבוע 32 משתדלת להרגיע את עצמי , בעלי והסביבה מאוד תומכים ומנסים לעזור ולהרגיע גם , אבל הנה עוד לילה שהמוח לא נח ! אבל אני משתדלת להשאר חיובית ואני אומרת לעצמי לא נורא זו תקופה שתעבור ועוד נצחק עליה בעזרת השם כמובן שעדיין ממשיכה להודות לבורא עולם על כל הניסים והנפלאות שעושה איתי כי כל שבוע שההריון הזה ממשיך הוא נס ומתפללת שיהיה טוב זהו אני חושבת שפרקתי! ואיך עובר עליכן הלילה?
💬5 תגובות👍1 לייקים