השנה פסח יוצא במוצאי שבת , איך אתן מבשלות לחג, לפני כניסת שבת או בשבת , אני לא מבשלת בשבת , רוצה לבשל לפני שבת, בשר בבישול ארוך, השאלה איפה אני אשמור אותו בינתיים כל השבת , במקרר ואז לפלטה ? מה אתן ממליצות ?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2025 בשעה 14:37
מתחילה לבשל יום רביעי מקווה לסיים הכל עד יום שישי ופשוט מחממת על הפלטה לא יהיה זמן לבשל במוצאי שבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2025 בשעה 14:43
מבשלים בחמישי/שישי ומכניסים למקרר. מעבירים לפלטה בשבת בערב אוכל בבישול ארוך מדהים בדיוק לסיטואציה הזו

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך