9 חזרתי מהגן של הילדה הכנתי בצק שיתפח, הכנסתי לתנור חצילים וגמבות, הפרדתי בין כלים לגבעולים 3 חבילות של כוסברה כדי לטחון אחכ, סידרתי את המטבח, הכנסתי למדיח, הכנתי לי סלט, ביצת עין וטוסט, כל זה עם ילדון בן שנתיים שמסתובב סביבי. התיישבתי לאכול ב10:30 בעלי עד עכשיו שרץ בספה מתעורר משנתו: טוב, אני צריך לקדוח מתלים, לסדר את הבית ולהספיק אימון עד שהילדים חוזרים. סבבה, עניתי, יש לך כמעט שעה, בהצלחה🤦 ולשאלתי....🤣 בטוח יש דרך יעילה יותר לטחון כוסברה!! רוב הזמן הלך לי על ההפרדה הזאת. איך עושים את זה יעיל?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2025 בשעה 08:50
חחחחח אין אנחנו מטורפות לגביי הכוסברה אני כשיש לי סבלנות עושה בשיטה שראיתי להכניס למסננת את הגבעולים ולמשוך צד שני זה תולש את כל העלים ומשאיר אותם בתןך המסננת ללא גבעול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2025 בשעה 08:59
ראיתי את זה גם פעם, אבל לעשות את זה אחד אחד?... נשמע לי שיקח עוד יותר זמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2025 בשעה 16:58
למה להפריד עלים וגבעולים של כוסברה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2025 בשעה 12:39
לטחון אחכ. משהו בסגנון פסטו/צ'ימיצ'ורי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך