סעיף 3. הכנתי את העוגה הזו, הבלילה אכן יצאה נוזלית ומסתבר שכך היא צריכה להיות.. העוגה בתנור כבר יותר מ45 דקות והיא רכה מאוד בפנים. מה עושים? משאירה אותה לעוד זמן כמובן בתנור.. אבל לא נתקלתי בבלילה כזו נוזלית
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בינואר 2025 בשעה 20:58
זה מתכון לעוגת שוקולד?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בינואר 2025 בשעה 22:57
כן https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/10870

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך