*עוגת שוקולד*
*מצריכים:*
• 2 חבילות שוקולד מריר
• 6 ביצים
• כוס וחצי סוכר
• 2 כפות קקאו
• 2 כפות יין
• ¼ כוס שמן
• כוס קמח
• שקית א. אפייה
• ½ כוס מים
• קצפת ריצ'
*אופן הכנה:*
שמה בקערה חבילת שוקולד, כוס סוכר, קקאו, יין ומים וממיסה במיקרוגל עד למרקם חלק.
מפרידה ביצים את הצהוב את שמה בקערה עם השוקולד המומס עם שמן, כוס קמח א.אפייה, מערבבת טוב עד שהבלילה תהייה חלקה.
אחר כך מקציפים את הלבן עם חצי כוס סוכר עד שהוא עומד יפה.
שמים את הבלילה של השוקולד על הקצף של הביצים ומערבבים טוב טוב עד לצבע אחיד.
יוצקים לתבנית A4 ומכניסים לתנור בחום של 180° ל-40-45 דקות.
כשהעוגה מוכנה והתקררה תמיסי במיקרוגל חצי קופסא של קצפת ריצ' עם חבילת שוקולד ותשפכי מעל העוגה 😊