
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 21:55
גחנון ביתי
מצרכים:
2 כפות מלח
1 שקית אבקת אפייה
קילו קמח
5 כפות סוכר חום
2 כפות דבש
3 3/4 מים לפי הצורך
אופן הכנה:
לשים את כל המצרכים במיקסר עם וולישה ומוסיפים מים צריך להגיע לבצק רך ולא קשה!
לעשות כדור לשמן את הבצק ולתת לו לנוח חצי שעה.
לשקול כל כדור ל100 גרם בערך ולשים בתבנית עם שמן לחצי שעה נוספת
ואז לוקחים כדור ופותחים עם מערוך לבצק דק דק דק. לשים שמן ולנביא מצד ימין לשמאל.
(שליש בצק כלפי האמצע ואת השליש השני על הראשון) ומשמאל לימין ואז לעשות גלגול כמו רולדה.
לשים בסיר גחנון לחם פרוס ומעל נייר אפייה ולסדר את הגחנונים ❤ לאפות בערך שעה
ואז בשבת על הפלטה ❤
אור קולד - בישולים ומתוקים

💬30 תגובות👍3 לייקים