סלט חסה ובטטה טעמתי פעם אחת וממש אהבתי למישהי יש מתכון
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

User Avatar
משתמשת פורטי27 בינואר 2019 בשעה 13:31
חסה, עגבניה, מלפפון, גבינה בולגרית, לימון שמן זית, - הבסיס לסלט. מעל - לטגן בטטה, להקפיץ עם פיצוחים ( אגוזי מלך, גרעיני חמניה ודלעת) וקרוטונים, לטבל במלח פלפל או בטריאקי או סויה וצ'ילי. לפי הטעם. לערבב ולאכול בהנאה :) 🤗 ( לגביי הבולגרית אומרים שבהריון לא מומלץ גבינה במי מלח, אני משתדלת לאכול בולגרית אחרי תהליך של חימום רציני כמו בטוסטר או בתנור אז לדעתי תוכלי להקפיץ את הגבינה עם הבטטה והקרוטונים כמה דק וזה יהיה מצויין :) )
User Avatar
משתמשת פורטי27 בינואר 2019 בשעה 13:33
ואם לא בא לך לטגן אפשר למרוח בטטה בשמן זית, מלח גס ופלפל גרוס ולדחוף לתנור לדעתי מומלץ עדיף, בריא ומונע צרבות .180-200 מעל' רק תשימי לב שאת מערבבת את הבטטה בתנור כל כמה זמן .

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות