משתמשת פורטי12 באוגוסט 2026 בשעה 17:22
למען זיכוי הרבים ,
הבטחתי לפרסם את הסיפור שלי ..את הנס הפרטי שלי. ואני מרגישה שפה זה המקום הכי נכון כרגע לפרסם את זה . וגם אם זה יעבור למישהי אחת שצריכה את זה אני עשיתי את שלי!
אז ככה .. הריון שלישי (שתי בנות בבית) כל הריון שלי אני סובלת מחרדות שיא על ההריון שהכל יהיה תקין ובריא!
מגיעה לבדיקת שקיפות עורפית - הרופא בודק אפילו רוצה לרמוז לי על מין העובר ואז.. שקט , עוצר את הבדיקה ואומר לי ״השקיפות עורפית מאוד גבוהה 4.8
אני מפנה אותך לועדה להפסקת הריון, אם תרצי תעשי סיסי שליה אבל את גבולית בזמן״ ..
אני רואה שחור הכל מסתובב לי לוקחת את הבדיקה יורדת לאוטו , בוכה את חיי יש לציין . מדברת עם בעלי ואומרת לו אני מפה לאסף הרופא לעשות בדיקת ניפט , וכך היה. עושה את הבדיקה , מגיעים תוצאות ברוך ה׳ תקין!!! מגלה שיש לי בן !!! בוכה חיי מאושר כמה חיכינו לו, ועדיין החרדה לא עוזבת אותי .
בזמן הזה מגיע החלבון עוברי 1:4 סיכוי לתסמונת דאון. פה כבר נשברתי .
מגיעה לסקירה ראשונה - ועוד הפעם מוצאת את עצמי באותו לופ , הרופא מסיים את הבדיקה ואומר ״אני רוצה שתלכי לבית חולים וולפסון יש שם מישהי מומחית לב אני חושב שיש מום לבבי לעובר , חדר ימין נראה לי קטן מדי״
יוצאת משם כבר מיואשת אפילו לדמעות לקח כמה דקות להגיע . תופסת את עצמי ואומרת בורא עולם כוון אותי למקום שנכון עבורי, ועדיין נמצאת בדכאון מוחלט וחוסר תפקוד . ומחליטה לבצע גם בדיקת מי שפיר שממנה פחדתי יותר מהכל .
מגיעה לבדיקה בבית החולים אצל המומחית וגם באקו לב -
בודקים אותי במשך 4 שעות נכנסים ויוצאים רופאים
מושיבים אותי לשיחה , לעובר יש חדר ימין היפופלסטי
מום לבבי נדיר ומורכב מאוד , מדברים איתי על זה שזה מום כחלוני התינוק יוולד כחול , אחוזי תמותה גבוהים מאוד. על מספר ניתוחי לב ישר אחרי הלידה ובמהלך החיים ועוד הרבה פרטים שאני אחסוך מכן.
הפרופסורית מסתכלת עליי ואומרת , יש לך שתי בנות בריאות בבית את צריכה לחשוב עליהן , בהריון הבא הסיכוי שזה יקרה הוא מאוד קטן .. תחשבי על זה אנחנו לא נגד הפלות . אני מבקשת ממנה שתפסיק לדבר איתי על זה כי אני לא מתכוונת להפיל . והיא מתעקשת ומסבירה כמה המצב לא טוב.
חרב עליי עולמי באותו רגע . בכיתי כאבתי כמו שלא כאבתי בחיי .. נכנסתי למצב של דכאון , המשפחה שלי ובעלי היו סביבי 24/7 .
החלטתי שאני מפסיקה לפחד שאני סומכת על השם יתברך ! התוצאות של המי שפיר הגיעו וברוך ה׳ הכל תקין!!!
קמתי בלילה והתחלתי לחפש קבוצות ומידע על מומי לב מורכבים - נתקלתי בקבוצה בפייסבוק בשם ״סידור הלב״ שזה סיוע למשפחות לילדים עם מומי לב .
החלטתי לכתוב פוסט על המצב ושם מצאתי את השליח הטוב הראשון , איתן- מנתח לב לשעבר בבית חולים שיבא . הוא הציע לי לנסוע לשיבא לסקירה אצל פרופסור כסיף (מי שמכירה יודעת במי מדובר שם ודבר!).
הוא בעצמו דאג שתוך יומיים יתקשרו אלי ויקבעו לי תור , וכך היה !!! הלכתי לתור נכנסתי לסקירה במשך 6 שעות בתוך חדר עם מלא רופאים שבאים לבדוק ולשער מה המצב של העובר , ופרופסור כסיף שליח של השם! הסתכל עליי וראה את החרדה ואמר לי - קודם כל הנפש שלך חשובה יותר מהכל עם כל השאר נסתדר , אני זוכרת שראיתי אותו כמו מלאך ! בסוף הבדיקה הוא אמר לי , אני לא חושב שמדובר במום הזה . כן החדר הימני נראה יותר קטן אבל בואי תחזרי עוד שלושה שבועות ונמשיך לבדוק .
וכך היה , כל שבועיים שלוש אני בסקירה עם פרופסורים ורופאים , קרדיולוגים וכולם רוצים להבין מה בדיוק קורה . כל בדיקה עורכת שעות ארוכות ומורטות עצבים עם מלא רופאים בחדר . נפגשתי עם מנתח ילדים בשיבא במחלקת לב ילדים , והתפללתי להשם אל תתן לי להיות פה בורא עולם !!!!
פעמיים עשיתי MRI , חליתי תוך כדי בשלבקת חוגרת ,
המון בדיקות וסקירות .. פעמיים מוניטור בשבוע.
ואני עם הראש קדימה החלטתי ללכת עם האמונה ,
מדליקה נרות לרחל אמנו , עושה את סגולת 18 הנרות.
רבי עובדיה יוסף מגיע לי בחלום! ואני מרגישה שהשם איתי שאני הולכת איתו יד ביד ! מתחילה להתחזק ולהאמין ולהתכונן לכל מה שעתיד לבוא.
מגיע סקירה אחרונה ואומרים לי , רופא ילדים יהיה בלידה ורק אז נוכל להעריך את המצב רק שהוא יוולד .
אני מגיעה בשבוע 39 לבית חולים לביקורת , באותו יום הרגשתי פחות תנועות והצוות מגיע להחלטה שמיילדים אותי. מגיעה לחדר לידה , והופ אסור לי לקבל אפידורל טסיות הדם שלי נמוכות מאוד .. המרדים אומר סיכון שמתוך 10 אנשים 2 ישארו משותקים ברגליים ,אממה אני צריכה זירוז ..
מתחילים בבלון שמנסים להכניס כמה פעמים ולא מצליחים עד שהצליחו אני כבר בפתיחה 3 ואין צורך ,
אחר-כך מחברים אותי לפיטוצין במשך כמה שעות
ישתבח שמו השם לא נתן לי לסבול!
מרדים בכיר מחליט שאפשרי לתת לי אפידורל , אני מפחדת ולא רוצה המיילדות מבקשות שאקח כדי שהלידה תתקדם עברו כבר מעל 12 שעות.
אני מסכימה לקבל !
שעה 6:04 בבוקר אני יולדת תוך 4 לחיצות
תינוק מתוק ! במשקל של כמעט 4200!!!
אני בוכה ושואלת בלי הפסקה , הוא כחול ?? הוא כחול? הוא נושם ??
ישר לוקחים אותו ממני לטיפול נמרץ , בעלי איתו מעבירים אותו בדיקות ואני לא מאמינה שאני אחריי ורק מחכה לתשובות .בטיפול נמרץ אנחנו עוברים שבוע של בדיקות , שאני רואה שם תינוקות שנלחמים על חייהם .
שבוע שאני מרגישה את השם לידי !!! ומתפללת עבור כל אמא שהשם יזכה אותה בהריון ותינוק בריא !
כל ההריון התפללתי להשם שיזכה אותנו להכניס אותו
בבריתו של אברהם אבינו בזמן!
וכך היה ברוך ה׳ .
השתחררנו יומיים לפני הברית !!!
התינוק לא נולד כחול! הלב שלו עובד !
הוא ברוך ה׳ בסדר גמור , צריך מעקבים ובדיקות
אבל ישתבח שמו לעד !!!!
💬36 תגובות❤️2 אהבה👍8 לייקים
