קראתי שכדאי להקפיא כרוב שלם כדי להכין ממולאים, כדי שהעלים יהפכו למושי כזה. אז מה עושים עכשיו? מחכים עד שהכרוב יפשיר?
אוכלאוכל
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 07:09
פעם ראשונה שומעת על זה מה שאני עושה זה מוציאה את הליבה מהאמצע של כרוב עם סכין ומכניסה לסיר עם מים ומבשלת כמה דקות ואז הם יוצאים מושלמים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 07:10
מכניסה את הכרוב בלי הליבה הכוונה * כי אם תבשלי כרוב עם האמצע הקשה לא תוכלי להפריד עלים בצורה טובה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 07:46
גם אני מבשלת אותם כמה דקות, לא מקפיאה. תבדקי שהבנת טוב.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 07:46
🤦 חחחחח מקווה שלא עשיתי טעות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות