מישהי יכולה לעשות לי סדר עם הטעימות פליז?! מתחילים אחד אחד? זה לוקח נצח מכינים כל יום טרי כמות קטנה? מקלפים הכל? טחון עד הסוף? טחון גס? איך מחממים? אסור במיקרוגל איזה קופסאות אחסון מומלצות ומה עושים אם יוצאים לוקחים לדרך מרק קר? סינר סיליקון עדיף? סליחה על החפירה אמא בפעם הראשונה ומבולבלת בנושא כמו שאתן רואות חחחח תודה!!!!!
אמהותאמהות
💬25 תגובות

תגובות (25)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 13:04
נותנים טעימות של ירקות ופירות ואלרגניים למשך 2-3 ימים קישוא, גזר, דלעת, בטטה, תפו״א. תפוח עץ, בננה, אגס. אבוקדו חמאת בוטנים, טחינה, גבינות, ביצים. עוף, הודו, בקר. ושילובים שלהם, למשל מרק עם ירקות ופטרוזיליה וסלרי - לטחון הכל. אני שמה בתבניות של הקרח וכל ארוחה מוציאה 3-4 קוביות ומחממת 30 שניות במיקרו. כשהייתי צריכה לנסוע אז הכנסתי לשקית זיפ והקפאתי וככה לקחתי את זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 13:05
טחינה נתתי עם בננה חמאת בוטנים נתתי עם תפוח עץ אבוקדו עם בננה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 13:40
אמא של אריאל איזה מלכה את איזה תשובה איפה היית שהילד שלי התחיל טעימות חחח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 15:17
הכל ניסוי וטעייה גם אני על כל דבר חדש שואלת פה.. וככה לומדים 🙌🏼 תודה מורי 💜🌸

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך