☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 916981
משתמשת פורטי
7 באוקטובר 2021 בשעה 16:53
בנות דחוףף תעזרו לי איך אני מזהה אם זה צירים אמיתיים? אני מרגישה כאבים ממותן ימין והגב וקצת לחצים למטה בבטן אבל זה לא הולך ובא לא מצליחה לתזמן
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
7 באוקטובר 2021 בשעה 17:07
עוקבץ
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
14 באוגוסט 2018 בשעה 07:44
דולה- עזרה החלטתי סופית לקחת דולה, אמא שלי מאז שאני קטנה לא יכולה לראות אותי סובלת.. היא הייתה באה איתי לרופא שיניים או לבדיקת דם ובוכה כי כואב לי 😅אז היא תהייה מחוץ לחדר ותיכנס רק לפעמים.. ובעלי כפרה עליו לא מסתדר במצבי לחץ, הוא רואה אותי כאובה או בלחץ והוא פשוט נכנס לכאוס כזה ולא יודע מה לעשות, ומתחיל לשאול אותי מה אני צריכה וזה מעצבן אותי עוד יותר 😅 העניין זה שאני כבר שבוע 30 עוד רגע, מאוחר מידי כדי להתחיל לחפש דולה שאתחבר אליה? מה חשוב לשאול ולבדוק לפני דכני בוחרת משהי?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2018 בשעה 11:29
בנות שעשו דיקור מי שפיר אחרי כמה זמן קבלתן תשובות??😱😱
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
30 בינואר 2019 בשעה 11:56
סלקל סייבקס אטון xl. חוות דעת? היי בנות, שבוע שעבר קניתי עגלה, חדר שינה, עריסה ומזרנים וקיבלתי סלקל עם העגלה אז שדרגתי לזה בתוספת 150₪ וקניתי בסיס איזופיקס מתאים ב650₪. אני הולכת לקנות כסא בטיחות מגיל 0 בכל מקרה אבל יש לנו 2 רכבים אז טוב שיש עוד אופציה. אני יכולה לשדרג לסלקלים אחרים בתוספת תשלום נוספת כמובן. 1. המלצות/דיס המלצות על הסלקל?? אני לא הכי מכירה כי התעניינתי רק בכסאות בטיחות בינתיים... 2. עדיף בסיס איזופיקס או בסיס רגיל (עם חגורת בטיחות)?
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
24 במאי 2019 בשעה 15:46
בנות שישבו על כדור פיזיו בחודש 9 והגיעו עם פתיחה מתקדמת לחדר לידה ? יש דבר כזה ? זה עוזר ? רוצה לדעת כמה זמן אני צריכה לשבת על הכדור ולעשות סיבובי אגן כדי להכין את האיזור כמו שצריך והאם זה עוזר לפתיחה 🙏 תודנ ושבת שלום
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
16 ביוני 2020 בשעה 14:48
נטע כנסי 🥰 מה איתך ? איך אמא שלך עשתה את הבדיקה ?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביולי 2020 בשעה 07:03
עזרה בנות בנות אני שבוע 29 + מיום שבת התחילו הפרשות חומות קטנות לא לקחתי סיכון נסעתי למיון שם נבדקתי וגנאלי ובטני הרופא אמר שיש לי היפרדות שליה מינורית ואליי להתאשפז. אז התאשפזתי בנוסף קיבלתי 2 זריקות צלסטון . אתמול החליטו לשחרר למנוחה בבית הוסבר לי שזה לא נורא שיש הכתמות חומות ויש לדאוג רק מצירים מוקדמים ירידת מים או דימום כמו מחזור. בנות האם למישהי היה מקרה דומה לשלי? והאם אתן יודעות האם ההכתמות האלה יכולות ללוות אותי עד הלידה?
הריון ולידה
💬
1 תגובות