שבוע 29 בטן קשה עם כאבים , מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות ?
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות👍4 לייקים

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 21:37
צירונים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 21:38
תשתי מיים תנוחי עם זה לא עובר היתי הולכת לבדוק … גם לי היה את זה בשבוע 26 הלכתי למיון ונתנו לי נוזלים וזה עבר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 21:46
להיבדק בשורות טובות❤🙏
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2021 בשעה 21:57
לשתות הרבה מים בלגימות קטנות. קחי בקבוק מים גדול וכל דקה תשתי לגימה אחת, תנסי לסיים לפחות חצי בקבוק (זה לוקח המון זמן) זה סוג של חלופה לעירוי נוזלים...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מתכון לפאי תפוחים 😉 מצרכים: 225 גרם קמח 150 גרם חמאה קרה 60 גרם אבקת סוכר חלמון של ביצה קורט מלח - תפוחי עץ (בערך 5) 20 גרם חמאה חצי כוס סוכר אופן הכנה: מכינים את הבצק הפריך. שמים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, חמאה, אבקת סוכר וקורט מלח ומערבבים. מוסיפים את החלמון ומערבבים (אם הבצק לא מתאחד תשימו כפית מים) משטחים את הבצק לרינג העגול שלנו עושים סימנים עם המזלג ומקפיאים במקפיא לשעה!° (חשוב!) שמים על הבצק שלנו נייר נצמד ואז משוקולת כדי שהיא לא תיפול ללמטה (קינטניות כמו חומוס או שועית) אחרי שעה אופים את הבצק שלנו למשך 10 דקות (חצי אפייה) מוציאים את "המשקולת" ואופים לעוד 3 דקות. ואז מחכים שהיא תתקרר למלית תפוחי עץ: חותכים את התפוחים לקוביות ושמים במחבת עם הסוכר והחמאה על להבה נמוכה מבשלים עד שהם מתרככים ותופסים צבע מקורמל. מעבירים את התפוחים למססנת שמים מעל הבצק החצי אפוי שלנו ומכניסים להפייה לבערך 20 דקות נוספים ❤
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬2 תגובות👍5 לייקים