
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2020 בשעה 15:42
מתכון לפאי תפוחים 😉
מצרכים:
225 גרם קמח
150 גרם חמאה קרה
60 גרם אבקת סוכר
חלמון של ביצה
קורט מלח
-
תפוחי עץ (בערך 5)
20 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
אופן הכנה:
מכינים את הבצק הפריך.
שמים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, חמאה, אבקת סוכר וקורט מלח ומערבבים.
מוסיפים את החלמון ומערבבים
(אם הבצק לא מתאחד תשימו כפית מים)
משטחים את הבצק לרינג העגול שלנו עושים סימנים עם המזלג ומקפיאים במקפיא לשעה!° (חשוב!)
שמים על הבצק שלנו נייר נצמד ואז משוקולת כדי שהיא לא תיפול ללמטה (קינטניות כמו חומוס או שועית)
אחרי שעה אופים את הבצק שלנו למשך 10 דקות (חצי אפייה)
מוציאים את "המשקולת" ואופים לעוד 3 דקות.
ואז מחכים שהיא תתקרר
למלית תפוחי עץ:
חותכים את התפוחים לקוביות ושמים במחבת עם הסוכר והחמאה
על להבה נמוכה מבשלים עד שהם מתרככים ותופסים צבע מקורמל.
מעבירים את התפוחים למססנת
שמים מעל הבצק החצי אפוי שלנו ומכניסים להפייה לבערך 20 דקות נוספים ❤
אור קולד - בישולים ומתוקים

💬2 תגובות👍5 לייקים