☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 952474
משתמשת פורטי
15 בנובמבר 2021 בשעה 20:54
אחרי לידה מתי התחלתן גלולות? חיכיתן למחזור? לרופא נשים?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (2)
משתמשת פורטי
15 בנובמבר 2021 בשעה 21:00
.
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2019 בשעה 14:57
עצבים בעבודה הי בנות, אני עכשיו בחודש שביעי, סובלת מהתעלפויות, חולשה מטורפת וכאבים בכל מיני איזורים בגוף. עד עכשיו נוכחתי בעבודה יום יום שעה שעה, בלי לפספס יום אחד או אפילו לקחת חופש. לפני שבועיים תקף אותי וירוס עם כאבים בגרון, שהתפשטו למערכת הנשימה. הייתי שבועיים בחופשת מחלה. במיון אמרו שאין מה לעשות זה וירוס, והחולשה מתעצמת מהוירוס וזה נורמלי, רק לחכות שיעבור. כנ"ל רופא משפחה. הייתי ממש זרוקה בבית, בלי כח לכלום, אפילו לשטוף כלים קשה לי. אני עובדת בחנות, שזה כולל לעמוד הרבה על הרגליים, אין כסא שנוח לשבת עליו, פירוק סחורה עם קרטונים כבדים, התכופפויות, ניקיונות וכו׳... ושעות לא שעות (עד 10/11 בלילה). עוד לפני המחלה התחילו לשאול אותי שאלות על מה אני מתכננת אחרי הלידה, כמה זמן לשבת בבית, מה לעשות עם הילד וכל מיני שאלות לא רלוונטיות לשלב הזה של ההריון. עכשיו הם לוחצים שאני אצא לשמירה כי לא נוח להם ככה, שאני יכולה פתאום להתעלף ולא לתפקד ועלולה להיעדר. התחילו לתחקר אותי שוב איפה הילד יהיה אחרי הלידה, האם אני יודעת כמה עולה מסגרת לתינוק, שזה בכלל לא שווה לי לחזור לעבודה, שגם ככה לא יתנו לי לעבוד רק בבקרים כדי שאוכל לאסוף את התינוק מהמסגרת ולטפל בו בערבים, ושאני אצטרך לחפש עבודה אחרת... בקיצור, מרגישה כאילו "דוחפים" אותי החוצה או לפחות מנסים להוציא ממני התפטרות או משהו כזה. אני ממש עצבנית ולחוצה מהמצב הזה, לא תמיד יודעת מה לענות להם. מציינת שיש שם לא מעט בנות שחוו לחץ. בהריון ונפל להן ההיריון ר"ל או ילדו לפני הזמן עם סיבוכים ואמרו שהכל מהלחץ שהפעילו עליהן. הכי הורג אותי שלא מתיחסים ברצינות לבעיה שלי ולכאבים שלי. מרגישה שעושים אותי שקרנית ואני הכי לא. אף פעם לא נעדרת, תמיד מוכנה לעזור כשצריך, לא עושה בעיות.... אשמח לשמוע חוות דעת בענין. תודה וסליחה על האורך!!
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוקטובר 2019 בשעה 11:44
שאלה מוזרה קצת חח מתי הפס הכהה בטבור התחיל להופיע לכן ? והאם אתן מורידות שיערות באזור הבטן ואיך ממליצות ?(אני באמצע לייזר והשערות חזרו פי שתיים יותר גרוע בגלל ההריון)
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
27 בינואר 2021 בשעה 08:14
נראה לכן בסדר לכביסה ראשונה?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוגוסט 2021 בשעה 09:29
בננות, צריכה שירגיעו אותי :( אתמול בלילה הייתה לי הפרשה חומה מימית, והרגשתי חולשה וסחרחורות. אני ככל הנראה שבוע 5-6, לא זוכרת את התאריך המדויק של המחזור האחרון. הייתי היום אצל רופא נשים וראה רק שק הריון בלי שק חלמון ובלי עובר. אמר שיש שתי אפשרויות- או שאני בשלב מוקדם יחסית או שההריון הפסיק להתפתח. לא יכל להגיד לי יותר מזה וביקש שאקבע תור לעוד שבוע… אני דואגת ממש
משוערות מרץ-אפר׳ 2022
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
5 במרץ 2022 בשעה 13:45
שאלה - אם במקל ביוץ מראה לי פס חלש יכול להיות שמחר יהיה פס חזק יותר וזה הביוץ? השאלה היא האם בתווך של יום יכול להגיע הביוץ
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביולי 2022 בשעה 13:54
אמהות לתינוקות עם רפלוקס. מתי ראיתן שיפור במצב? אני כבר מיואשת מההקאות והילדה רק בת חודשיים
אמהות
💬
1 תגובות