☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 946208
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2021 בשעה 22:05
בנות- איך אתן במזג אויר הזה?? אני מרגישה שאני הולכת למות… מפחדת להתייבש. שתו הרבה!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2021 בשעה 22:34
למה להתייבש מה אנחנו בשיא הקיץ/? קפוא שלהחיים בחוץ
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2021 בשעה 22:35
יובש פסיכי! חם למות
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2021 בשעה 23:15
לא כזה חם כבר נהיהה קרירר חח ...
משתמשת פורטי
9 בנובמבר 2021 בשעה 04:52
ישלך גלי חום אז כי נשמה כבר קר מאוד בחוץ במיוחד בבוקר ובערב , ובלי קשר למזג האוויר לישתות 2-3 ליטר ביום
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 בפברואר 2019 בשעה 15:26
שמנה מגעילה:( אני חודש אחרי לידה ואני לא יכולה להסתכל על עצמי...מרגישה ששישר אחרי הלידה הייתי הרבה פחות פרה מעכשיו חחח מתי הנפיחות והכל עובר?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
2 ביולי 2019 בשעה 19:24
צירים או לא ...?! יש לי משיכות וכאבים כמו מחזור ... שזה תחילתם של צירים. אבל אני לא מצליחה לתזמן ... לא יודעת מתי מתחיל ומתי נגמר. אני בלחץ מזה... כי בלידה הקודמת חיכיתי יותר מדיי... ולא הספקתי ל אפידורל 😱😱😱 מה עושים ???
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
18 ביולי 2019 בשעה 14:30
שבוע 36 הפרשות סליחה על התיאור לא מבינה מה זה ולא רוצה להיתקע במוקד שעות סתם שלשום סיימתי את נרות האגיסטין לטיפול בפטריה ואתמול בערב התחילו לי הפרשות מרובות בהתחלה היתה הפרשה רירית אחכ הרגשתי כל הזמן כמו טפטוף מים שיורד ואני רטובה כל הזמן עכשיו גם המשיך אבל עכשיו ההפרשה לא מימית ולא רירית לא יודעת איך לתאר את המרקם וזה משהו שלא היה לי אף פעם, למישהי היה? מה זה יכולה להיות?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2021 בשעה 11:36
שלום לכן, פטריה מהחיתול!! מישהיא חוותה? בת שנה ו5 חודשים. הרופא נתן משחות , וזה לא ממש עוזר, מחר בבוקר אני חוזרת אך לבנתיים ,מי אפשר לעזור? (שמן תירס לא ממש עזר)
אמהות
💬
29 תגובות
משתמשת פורטי
29 בינואר 2022 בשעה 13:14
יש לי דלקת בשתן... הלכתי לביקורופא הביאו לי מוקסיפן. אמרתי לרופא שאני בהריון 3 פעמים מה גם שיש בטן וזה מה שרשם. פתחתי גוגל על התרופה וקצת הפחיד אותי. לעוד מישהי היה ורשמו מקסיפן?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2022 בשעה 14:21
הריון שני חודש 8 אני שוקלת בדרכ 48/49 קילו ועליתי כבר ל60 (בסופו של ההריון הראשון הייתי 60) אז כנראה שהפעם עוד יש לי לאן להעלות קצת… בכל מקרה מרגישה שבהריון הזה הצלוליטיס בירכיים ממש מחמיר! תמיד היה לי קצת אבל במשקל נמוך היה ממש מעט ועכשיו כבר רואים דרך הטייטס שהרגליים שלי כמו קוטג׳. זה תופעה מוכרת? באמת ככל שעולים במשקל הצלוליטיס בולט יותר? האם מישהי חוותה משהו כזה ויודעת להגיד שכשיורדים בחזרה אז הוא קצת נעלם? או שזה הול להישאר לי?
הריון ולידה
💬
1 תגובות