איך מכינים את הקישוא לטעימות ? לבשל עם הקליפה? בלי הקליפה? לרסק רק את הפנים ? לרסק עם הקליפה? לא מעוניינת באידוי
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2021 בשעה 12:51
ולשמור את הקופסא למחר ומחרתיים במקפיא או במקרר ???
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2021 בשעה 13:07
הקליפה מכילה את הויטמינים .. ממליצה להשאיר אותה. תחתכי לפלחים ותבשלי איזה 20 דקות במים רותחים תטחני וזהו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2021 בשעה 13:10
תודההה ואיפה לשמור את הקופסא למחר ומחרתיים ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2021 בשעה 13:24
אם זה ל 48 שעות , מקרר זה מספיק.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך