מי שמבינה באפיה. יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי למה תמיד שאני מכינה עוגה היא מתפוצצת למעלה?
אוכלאוכל
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוקטובר 2021 בשעה 17:16
תשמני את הדפנות של התבנית כדי שהיא עולה בתנור לא יווצרו קרעים בעוגה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוקטובר 2021 בשעה 17:17
יכול להיות החום של התנור גבוה מידי או שאת שמה על טורבו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוקטובר 2021 בשעה 17:18
אני ינסה לשמן פעם הבאה. תמיד משמנת רק למטה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוקטובר 2021 בשעה 17:18
אין לי טורבו. ושמה קבוע על 180 מעלות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך