לחתוך תפוח אדמה לקוביות לא קטנות ולא גדולות לשים בסיר עם מים וקצת מלח להביא לרתיחה
לסנן את התפוחי אדמה לשים עליו שמן זית ולהכניס לתנור בערך 200 בטורבו (לשים לב שלא נשרף)
לאחר מכן שהתפוח אדמה מוכן להשים במחבת חמאה קצת לשים את התפוחי אדמה
מלח ,פלפל,פפרקיה מתוקה לתת ערבוב ולשים צילי מתוק על אש גבוהה ממש כמה שניות לשים לב שהצילי לא נשרף לפזר שומשום וגבינה צהובה
להגיש חם.. בתאבון
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 16:23
אפשר להוסיף רצועות גמבא לפני שנכנס לתנור..
לא יודעת מה המתכון במסעדה ..
אבל זה מתכון מצוין וטעים ..
בהצלחה
בתאבון
משתמשת פורטי17 בנובמבר 2020 בשעה 16:33
מתכון נדיר של אחותי-
קוביות קטנות של תפו״א מטגנת בשמן עמוק (אפשר כמו שאלמונית הציעה להרתיח ובתנור במקום לטגן)
במחבת שמה שמנת לבישול 3 כפות צילי מתוק חצי כפית עריסה נותנת לזה לבעבע מוסיפה את התפו״א ושמה מעל שומשום ובצל ירוק
אמאלה ואבאלה של מתכון בא לי את זה עכשיו!!!!!!