☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 903518
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2021 בשעה 11:46
אני שבוע 24 הגיוני שלא יצא לי הקו בהמצע של הבטן ?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2021 בשעה 11:48
כןן חח אני הריון 2 ברוך ה לא יצא וגם לא ייצא.. זה גנטיקה נטו מאמי
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2021 בשעה 11:54
הגיוני זה משתנה מאחת לאחת יכול להיות שיצא לך בהמשך ויכול להיות שלא🤍
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2021 בשעה 11:58
לי יצא השבוע 30
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2021 בשעה 12:02
הריון שני היה לי בשתי הלידות
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2018 בשעה 06:44
היי ריסק תל השומר היי, למישהי יש את המספר של המרפאה שלהם? כל פעם שאני מתקשרת מהמספר באתר הם אומרים לי שהגעתי למחלקה הלא נכונה 😤😤😤😤
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
26 במרץ 2019 בשעה 13:11
חזרתי מחופשת לידה לעבודה ואני שוב בהריון היי, האם כדאי לי כבר להגיד למנהל למרות שאני עדיין בשבוע מוקדם(7) על היותי בהריון? כרגע אני מרגישה מאוד פגועה ממנו כי חזרתי מהחופשה וביקשתי לעבור למחלקה אחרת.. כשדיברתי עם המנהלת של המחלקה שם היא אמרה שזו לר בעיה והיא תשמח מאוד. כשחזרתי מהחופשה ישבתי עם המנכל(המנהל שלי בעצם) והוא אמר שהוא לא מאשר את המעבר. כששאלתי לנה הוא אמר לי את התחלת במחלקה הזו וככה תמשיכי. אתמול הסתבר שהוא העביר מישהו אחר מהמחלקה שלי לאן שאני ביקשתי! בנוסף לזה אמרתי לו שפחות נוח לי מבחינת השעות כי במחלקה שלי אני אמורה להשאר עד 3 וחצי! ואני ביקשתי לצאת ב3 כי אני באה בערך ב7 וחצי ועד יולי יש חי שעת הנקה ואני רוצה לנצל אןתה ולחזור הביתה מוקדם יותר. הוא אמר שאין אפשרות כזו. בקיצור אני מרגישה ממש עצבנית ברלל זה וכאילו הוא עושה לי קצת דווקא. אני עובדת בשירות לקוחות ואנחנו עונים לשיחות עד 3 וחצי ולכן הוא אמר שזה לפי החוק אז אני חייבת להשאר עד השעה הזו. עכשיו זה נורא מעצבן כי לפני שיצאתי מהחוםשת לידה הייתי חודשיים לבד לגמרי בשירות! ועניתי להכל לבד! ולא היתה שום בעיה! ועכשיו יש עוד אדם והוא יכול לקחת את השיחות בחצי שעה שאני לא אהיה !!! זה לא קריטי! בקיצור אני ממש רוצה לדבר איתו מחר ואם הוא יגיד לי שהוא לא מאשר אז לצאת עליו שאני הייתי לבד חודשיים שלמים. ולא הייתה לו בעיה עם זה! ושאני שוב בהריון טכשיו ויש לי בדיקות לעשות ואני עייפה מאוד ואני חייבת לחזור מוקדם כי יש לי תינוקת בבית+ וגם חזרתי מהחופשת לידה אחרי 4 חודשים ולא הארכתי! בקוצור מה אתן הייתן עושות? הו4 יכול לפטר אןתי? אם הןא יטען שהשעות שאני אוכל לתת למשרה לא מספקות אותו? או שהוא חייב לתת לי אולי מש2ה אחרת שתתאים לשינינו?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
1 ביולי 2019 בשעה 08:56
מניקות - קקי חחחח כמה פעמים הילד שלכם עושה קקי? בן חמישה חודשים בשבועיים האחרונים עושה לי 3 פעמים ביום בערך.. אני מפחדת שזה שלשולים איך אצלכןן?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
4 בנובמבר 2020 בשעה 07:16
בנות מה זהה עקיצה?? זה היה אדום והיום נמצא עם הצהוב הזהה??
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
2 בדצמבר 2020 בשעה 10:26
המלצות לכדורי ברזל עם מינימום תופעות לוואי לעצירויות?🙏❤ האחות אמרה לי לקחת בנוסף למולטי ויטמין בגלל המוגלובין נמוך
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
1 ביולי 2021 בשעה 20:35
כמה במוניטור נחשב צירים?
הריון ולידה
💬
2 תגובות