אם אני מכינה בבית פיצה מלחם כוסמין זה בסדר בסכרת הריון? כמובן בלי סוכרים בכלל..
ומה לגבי במבה ? ראיתי שיש כאלה שאוכלות. אם כן איזה במבה ומה הכמות?
הריון ולידה
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2021 בשעה 05:43
עוקבת
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2021 בשעה 05:46
התבקשת לספור פחמימות? יש אנלייזר בגוגל שאפשר להכניס נתונים של הכמות ואז לראות כמה פחמימות יש במנה.
אני מניחה שאת עם מד סוכר? אפשרות אחת היא שתמדדי שעה ושעתיים אחרי האוכל ותראי איך את מגיבה לזה.
שוב אני כותבת את זה מתוך מישהי עם סוכרת סוג 1 לפני ההריון כך שאני מטופלת באינסולין באופן קבוע כי אין לי אינסולין בגוף.
אני חושבת שהכי חשוב לפני שינויים בתזונה להתעייץ עם הרופא המטפל המרפאה ודיאטנית כי הם יוכלו להגיד לך מה כדאי ומה לא לפי המדדים שלך.
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2021 בשעה 05:47
קמח כוסמין לי לא עובר, דווקא שיפון כן.
במבה אני אוכלת וזה לא משפיע בכלל.
מה שאני עושה זה לבדוק. אוכלת פעם פעמיים ובודקת אחרי שעה ואחרי שעתיים לראות מה הערכים.
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2021 בשעה 06:04
יש חשיבות לסוג הבמבה? ומה הכמות שאת אוכלת?
אני יחסית בהתחלה עדיין בודקת מה טוב לי ומה פחות לכן שואלת.. מתה לאכול משהו נורמלי אז מנסה למצוא פתרונות..