אני רוצה להכין קובה במיה למחר אבל רציתי היום להכין את הכדורים ומרק לזרוק למרק השאלה אם אפשר להפשיר את הבשר טחון לגלגל בתוך הסולת ואז להקפיא ? ומחר לשים את הקובות במרק? או עדיף מחר להכין? כי אני יודעת שאסור להפשיר בשר ולהקפיא?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 18:06
ברור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 18:15
אני מטגנת את הבשר לפני הגלגול. תיכנסי ביוטיוב לחן במטבח-קובה מתכון נדיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 21:33
אסור להפשיר ולהקפיא אבל תטגני אותם לפני שאת מכניסה לקובה ואז את יכולה להקפיא חזרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2025 בשעה 10:08
כמה זמן הקובה צריכה להתבשל במרק ? הקובה קפואה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך