בנות מתכון לרוטב אדום עם שעועית ובשר לקוסקוס ? מה הכי טעים כתף בקר או אסאדו ?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2021 בשעה 12:45
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2021 בשעה 13:27
מטגנת בצל עד להשקפה מוסיפה גבעולי סלרי חתוכים לקטנים/רצועות מה שאוהבים וסוגרת את הבשר מכל צד 3 דק עד להשחמה כזו מוסיפה יחד 5-6 שיני שום שלם ו2 עגבניות מגורדות ומטגנת מוסיפה תבלינים- פפריקה מתוקה 2 כפות אם אוהבים אפשר גם חריפה חצי כף כמון, כף שטוחה מלח, מעט סוכר חצי כף גדושה מרק עוף חצי כף פלפל שחור פותחת בשמן דקה שתיים מוסיפה לזה 100 גרם רסק עגבניות קופסא קטנה או שתי כפות גדושות ואז מוסיפה מים רותחים( תשאירי מקום לתפוחי אדמה ושעועית) מבשלת את הבשר על אש גבוהה ככה לפחות שעה עדיף שעה וחצי שעתיים בשר שיתרחק אחרי שעה בודקת טם יש מספיק נוזלים אם אין להוסיף מוסיפה שעועית שהשרית לפני או משקית קפואהותפוחי אדמה לעוד שעה אחרונה. ומוכןןןן יוצא הכי נדיר שיש מתכון של שנים בהצלחה♥️

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך