☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 880636
משתמשת פורטי
26 באוגוסט 2021 בשעה 10:14
רוצה להתחיל לכבס את הבגדים חמותי ואמא שלי אומרות שצריך לגהץ את הבגדים אחרי שמתייבשים אבל פעם ראשונה שמעתי על זה 🤷🏼♀️ גיהצתן או שרק כיבסתם עם אבקת תינוקות ומרכך תינוקות?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי
26 באוגוסט 2021 בשעה 10:17
גם אני לא... לא רואה צורך
משתמשת פורטי
26 באוגוסט 2021 בשעה 10:21
רק כיבסתי.. בשביל מה לגהץ
משתמשת פורטי
26 באוגוסט 2021 בשעה 10:26
לא גיהצתי בחיים בגדים שלה
משתמשת פורטי
26 באוגוסט 2021 בשעה 10:27
גם אמא שלי אמרה שצריך אבל אני לא מגהצת
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 בינואר 2019 בשעה 14:42
יש כאן מישהי שקנתה רק דונה וויתרה על עגלה? שוקלת לעשות את זה כי לא חושבת שיצא לי להשתמש הרבה בעגלה, ובשביל גיל קצת יותר גדול יש לי כבר בבית יויו מהגדולה. יש מישהי שעשתה את זה?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
7 בינואר 2020 בשעה 09:10
ספורט בהריון??? מתוך המלצות שקראתי, מי שהייתה פעילה לפני ההריון יכולה ומומלץ להמשיך עם אותה פעילות ברמה מתונה, ולאט להפחית בהדרגה ככל שההריון מתקדם. לפני שבוע 6 הייתי יחסית פעילה - בערך פעמיים בשבוע ריקוד או קיקבוקסינג (כן אני יודעת שבהריון זה לא מומלץ - אבל לפחות אז הרגשתי כשירה לחלוטין) מאז שהתחילו הבחילות, החולשות, הצמרמורות והתחושה הכללית הזוועתית לא יכלתי בכלל לדמיין לזוז או אפילו להגיע לחדר כושר. עכשיו אני נכנסת לשבוע 10, ומקווה שהתחושה הכללית תשתפר. השאלה היא - האם אחרי הפסקה של כחודש וחצי לגיטימי לחזור לפעילות מתונה? כי אם זה לא יהיה קיקבוקס, אני אצטרך לעבור לפעילות חדשה, והתחלה בפעילות שלא עסקת בה קודם היה נשמע עניין לא מומלץ...... מישהי נתקלה בדילמה מהסוג הזה? מישהי בכלל מצליחה לשמור על פעילות סבירה בהריון, ובפרט בשליש הראשון?? איזה סוגי פעילויות יצא לכן לעשות? (כייפיים, כאלה שאצליח להתמיד בהם) שתפו אותי :)
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
6 במאי 2020 בשעה 23:11
חלום חיי לישון מה עושים בכדי להתרגל ללילות בלי שינה? תינוק שהיה בהתחלה מתעורר פעמיים שלושה בלילה. לאחר מכן זה התייצב ועכשיו בגיל שישה חודשים הוא עלול להתעורר כל שעה! קשה לי מאוד. וביום הוא הפחית את שעות השינה שלו. אי אפשר להשלים את שעות השינה. אני כל הזמן עייפה
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
5 במרץ 2021 בשעה 07:07
בנות האם ביום ראשון פותחים גם בתי קפה ?
מדברים על הכל
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
29 באוגוסט 2021 בשעה 05:10
שבוע 39 אין לי אפילו צירונים מה הלוזזזזזזזזזזזזז
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
10 בינואר 2022 בשעה 11:47
בנות אני מחפשת שם סגנון בנלאומי אבל עם משמעות יהודית, צריכה גם לבנים וגם לבנות (כמו רפאל/דניאל) תודה
הריון ולידה
💬
6 תגובות