מה הקטע הזה במדינת ישראל שצריך לשקר בוועדה להפסקת הריון ? צריך להגיד שהתינוק מחוץ לנישואין או שאת רווקה או לא יודעת מה בדביל שהוד מעלותם יסכימו שתפילי אותו
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2021 בשעה 13:56
כי לא סתם הורגים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2021 בשעה 13:58
מצד אחד אני מסכימה עם התנאים שלהם ככה יהיה פחות הפלות כי לא לכל אחת יאשרו . אבל גם מצד שני יש נשים שנקלטות והמצב הכלכלי/נפשי לא מאפשר לגדל עוד ילד ולפעמים אין ברירה וזו הדרך היחידה .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2021 בשעה 13:59
כלכלי ונפשי לא נראת לי סיבה מוצדקת יש לזה פתרונות טובים יותר מאשר להרוג מאונס אני יכולה להבין, גם לא מסכימה אבל מבינה למה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 באוגוסט 2021 בשעה 14:02
שלום לפעמים מצב נפשי זו סיבה טובה , יש נשים שסובלות מדיכאונות ועוד הרבה מחלות נפש שלפעמים ההריון יכול להחמיר את זה או שפוגע בהן והן פוגעות בעצמן . או נשים שסובלות מסכיזופרניה ואם יביאו ילד לעולם אי אפשר לדעת איך זה ישפיע על הילד מהבחינה שלא ניתן לדעת אם היא תקבל התקף או תתקוף את הילד . לא חסר סיפורים כאלה . למרות שאם אני לא טועה וזוכרת נכון מצב נפשי של האם כן נכלל בתנאים להפלה .

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך