הפרשות חומות: היי, אני היום עשיתי בדיקת דופק ( -שבוע 7+1). ולאחר מכן הרופאה שלי עשתה לי בגיקת פאפ שלוש אחרי הבדיקה הופיעה לי הפרשה חומה האם יש קשר לבדיקת פאפ? האם דורש בדיקה???
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2021 בשעה 12:01
מה הבדיקה הזו בדיוק ולמה היא עשתה לך אותה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2021 בשעה 12:02
אני מכירה את המושג אבל אף פעם לא ידעתי מה הבדיקה בדיוק... 🤔
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2021 בשעה 12:07
פאפ זו בדיקת כזו של הרחם, לוקחים מקלון שניראה כמו מקל אוזניים ארוך ולוקחים דגימה מהרחם....יכול להיות בהחלט הפרשות חומות ממנה ולפעמים אפילו קצת דימום אבל לא ידעתי שעושים את זה בהיריון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2021 בשעה 12:13
תודה על ההסבר אלכס 🙏

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חייבת רגע לשאול את דעתכן. אבא שלי איש מאוד חולה הייתה לי שיחה איתי שדיבר איתי על הירושה, שזה בית שמתחלק בינו לבין אחיו שבמידה וחס וחלילה משהו קורה אז שאדע איפה הכל כתוב ואיך זה מתחלק. אחרי השיחה הזו, הוא שאל אותי אם ממש לא אוכל לדאוג לעצמי את תדאגי לי? אמרתי לו ברור מזאת אומרת, ואז הוא אמר לי גם תשלמי לי על מטפל והכל? אז אמרתי לו אבא, אין לי כסף בשביל זה, בקושי אני מצליחה לסגור את החודש ולטפל בשני הילדים שלי. ושחס וחלילה יש עזרה מהמדינה ושאמצא לו בית אבות טוב ואדאג לו ברור אבל שלא יצפה שאקח אותו לבית אבות פרטי או שאביא לו מטפל כי אין לי. ואז הוא אמר לי את רוצה להגיד לי שאני אצטרך עזרה ואתה לא תדאגי לי? אמרתי לו בכסף לצערי לא אוכל לעזור לך, אבל בכל השאר כן. האם זה חצוף מידי מבחינתי לענות ככה? באמת לא הרגשתי שאני יכולה לשקר בעניין הזה, ולהבטיח דברים כאלה שבאמת אני מנסה לשרוד בעצמי בחיים הקשים פה עם שני ילדים קטני ובתחילת דרכי .
💬3 תגובות👍1 לייקים