☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 817194
משתמשת פורטי
15 ביוני 2021 בשעה 03:21
שריר שנתפס למה לא מעדכנים באפליקציה ''ייתכן ובאמצע הלילה תקומי עם שריר תאומים תפוס אחו*&*&*&* אמא איזה כאב
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
5 לייקים
תגובות (11)
משתמשת פורטי
15 ביוני 2021 בשעה 03:26
כן זה קורה מלא בהריון עבר לי רק לקראת חודש 7 סיוט תשימי ישר את הרגל על ריצפה קרה זה עוזר
משתמשת פורטי
15 ביוני 2021 בשעה 03:27
כן עשיתי זה ישר מנטרל.
משתמשת פורטי
15 ביוני 2021 בשעה 04:15
לגמרייי
משתמשת פורטי
15 ביוני 2021 בשעה 04:21
ואי זה הסיוטטטטט הכי ענקי
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 בפברואר 2019 בשעה 19:52
מיואשתתתתת...פליזז עזרהה אני יודעת שחפרתי בנושא אבל אנלא יודעת כבר מה לעשותת.. תינוק בן 3.5 שבועות..ב3 ימים האחרונים מרגישה שההנקה לא מספיקה לו...בלילה קם פעם או פעמיים לאכול ואז יש לי מלאא חלב אז ישן טוב.. ואז במהלך היום כל פעם בזמן אחר אני לא שומעת אותו ממש בולע כמו שצריך ונרדם מהר ככה יוצא שהנקה נמשכת שעתיים ושעתיים וחצי עם הפסקות של ההרדמות שלו. ואז הילד צורח ואני מבינה שהוא פשוט רעב ומביאה בקבוק שאוב. העיניין הוא שאני שונאתת לשאוב מרגישה שזה פוגע לי בהנקה כל פעם ששאבתי הילד אחכ לא היה רגוע אחרי האוכל. כאילו זה בא על חשבון האוכל שלו. לא יודעת מה לעשות.. איך מגבירים את החלב??😞😞😔 יש לציין שרק אחרי שינה טובה של לפחות 3 שעות מרגישה שהחזה יתמלא אבל לא תמיד יוצא לי לישןן ככה... אשמח לעזרתכן בנות.. לא ריצה לשלב תמל מה עושים??
אמהות
💬
35 תגובות
משתמשת פורטי
23 בינואר 2020 בשעה 06:10
תינוקת בת 8 חודשים היי רוני, התינוקת שלי בת 8 חודשים ותמיד נרדמת בבכי. בנוסף מצליחה להרדים אותה רק בעגלה. לא מצליחה להרדים במיטה שלה. מה עושים? יש לציין שעד גיל 4 חודשים הייתה נרדמת רק על הידיים כך שברגע שהתחילה להירדם בעגלה זה ממש הקל עלינו. אבל עכשיו זה כבר מוגזם ואני כבר כמה חודשים מנסה להרדים במיטה ללא הצלחה. אחרי שהיא נרדמת בעגלה מעבירה אותה למיטה.
שינה והבנת התינוק
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
28 באפריל 2020 בשעה 15:55
אלופות בצק שמרים כנסו הכנתי בצק ועכשיו הוא תופח, פתאום נזכרתי ששמתי בטעות כמות כפולה של שמרים, עד כמה זה נורא? שאני יזרוק מראש?
אוכל
💬
22 תגובות
משתמשת פורטי
10 בנובמבר 2020 בשעה 10:20
אני כמה ימים לאחר לידה והרגלים נפוחות מה אפשר לעשות שלהוריד את הנפיחות?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
14 במרץ 2021 בשעה 14:53
היי בנות, הנה סוגי הבדיקות בהריון בטבלה שאולי יעזרו לכן-
הריון ולידה
💬
0 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
23 במאי 2021 בשעה 21:20
בטן נפוחה שבוע 11 אני מתחילה כל יום עם בטן רגילה יחסית ומסיימת עם משהו הזוי. אני אוכלת סבבה יחסית אין לי תחושה של נפיחות מאוכל אבל בלילה זה כאילו אני חודש שישי. מישהי מכירה את התופעה ויש לה טיפ איך לא להגיע למצב הזה?
הריון ולידה
💬
8 תגובות