תינוקת בת 8 חודשים היי רוני, התינוקת שלי בת 8 חודשים ותמיד נרדמת בבכי. בנוסף מצליחה להרדים אותה רק בעגלה. לא מצליחה להרדים במיטה שלה. מה עושים? יש לציין שעד גיל 4 חודשים הייתה נרדמת רק על הידיים כך שברגע שהתחילה להירדם בעגלה זה ממש הקל עלינו. אבל עכשיו זה כבר מוגזם ואני כבר כמה חודשים מנסה להרדים במיטה ללא הצלחה. אחרי שהיא נרדמת בעגלה מעבירה אותה למיטה.
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2020 בשעה 11:04
רות אהובה... תני לו משחקים שישחק במיטה... בחדר שלו... תקחי על עצמך פרוייקט של כמה ימים... אתם עושים טקס שינה בהנחה שהכל בסדר הוא מרגיש טוב בלי חום שיניים וכו ואחרי שהוא מכיר את סביבת המיטה שלו להרדים אותו. אני בהתחלה הייתי שרהנומלטפת אבל לא מרימה... ההתחלה הייתה קשה והוא קצת בכה אבל הייתי לידו לכל אורך התהליך. התחלנו בגיל שנה. היום אחרי חודשיים נרדל עצמאית במיטה מעולם לא חשבתי זזה יקרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2020 בשעה 11:05
חשוב אבל שיכיר את החדר והמיטה והסביבה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2020 בשעה 11:37
בגדול אם הוא בגיל כשהוא כבר יושב הייתי נותנת לו את הבקבוק במיטה. כשהוא מסיים הוא מנומנם כזה ואז את צריכה להשכיב אותו ולהרגיע אותו... אני עושה לו נעים בגב כזה וכל פעם שהוא בא לעמוד משכיבה. אם הוא בוכה אני מדברת אליו ומחבקת ומנשקת. זה לא מדע מדויק את גם צריכה להכיר את הילד. אני הרגשתי שהוא מוכן בגיל שנה וגם הצעתי לו בקבוק מים במקום הנקה בלילה (אפשרי רק מהגיל הזה)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2020 בשעה 11:38
וכמובן שרה ההתחלה הכי קשה אחכ הגענו למצב שאנחנו שוכבים לידו ברצפה היום הוא רק במיטה ונרדם לבד (בשעה שלו לא בעייפות יתר)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות