☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 811850
משתמשת פורטי
8 ביוני 2021 בשעה 12:20
שבוע 25 הרבה כאבי בטן כבר שבוע וחצי צואה רכה .. יש גם טחורים אבל לא יודעת אם זה קשור .. מוכר?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 בספטמבר 2018 בשעה 16:12
רעש של קרקורים היי בנות, אני בשבוע 33.. מהצהריים ישנם רעשים מהאזור העליון של הבטן .. רעשים כמו של בטן מקרקרת.. (יש לציין שאין מדובר ברעב כי אכלתי) מוכר לכן?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביולי 2019 בשעה 19:44
קרה למישהי מניקה ככה? נהיה לי גוש קטן בתוך החזה כנראה גודש קטן בחלק מהחזה ועל החזה עצמו סימן אדום מה זה יכול להיות?
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
3 במאי 2020 בשעה 11:06
חגורת בטן האם מישהי ניסתה לאחר לידה ללכת עם חגורת בטן ועזר לה לחזור לעצמה? תוך כמה זמן אחרי לידה כדאי לשים והאם זה כואב?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
28 ביולי 2020 בשעה 11:39
חייבת לדעת אם אני סתם מתבאסת לבעלי לא ממש אכפת מהחשקים שלי, אם בא לי משהו הוא ממש לא יתאמץ להביא לי אותו. תמיד אני בסוף מתאפקת או הולכת לקנות לעצמי. הוא כל הזמן גם מתעצבן על החשקים וצוחק על זה. תמיד דמיינתי שבעלי יהיה כזה שיביא לי מה שארצה גם ב2 בלילה ותמיד ידאג לי כשאהיה בהריון. זה ממש מבאס אותי. איך אצלכן?
הריון ולידה
💬
19 תגובות
משתמשת פורטי
25 בספטמבר 2020 בשעה 10:14
בנות עם בטן באיזה תנוחות אתם שוכבים ? לא מוצאים תנוחה נוחה יש הצעות 😂?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
23 בנובמבר 2020 בשעה 16:56
רוצה להתחיל שילוב של תמל והנקה מיום הלידה איך עושים את זה? כמה פעמים ביום תמל כמה הנקה? מה עדיף מתי בלילה הנקה וביום תמל או להפך?
הריון ולידה
💬
3 תגובות