☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 811775
משתמשת פורטי
8 ביוני 2021 בשעה 11:10
היי בנות משחת שיניים של קולגייט עם פלוראיד לילדים סמייל קידס מומלץ לתינוק בן שנה? כתוב מגיל 2-5
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
8 ביוני 2021 בשעה 11:13
אם רשום מגיל שנתיים אז כנראה פחות מומלץ בגיל שנה
משתמשת פורטי
8 ביוני 2021 בשעה 11:20
אז איזה מישחה כן מומלצת?
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2018 בשעה 04:45
היי בסטי צריכה עזרה אפשר עזרה אך בדיוק אני אבחר את המידה שאני צריכה לא הבנתי כלום לא מהטבלה ולא מהתיאור
קניות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
11 בדצמבר 2018 בשעה 14:20
פתיחה 1 , מחיקה 50 % מה עושים ????? 😁😁😁😁😁
הריון ולידה
💬
27 תגובות
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2019 בשעה 06:53
הפסקול בתמל לילד בעת האכילה אתן עושות? אם כן כמה הוא אוכל וכמה הפסקות?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 14:03
שאיבות 3 שבועות אחרי לידה.. הבייבי מתקשה לינוק, אבל עדיין לא התייאשתי ואני בנתיים שואבת לו ומנסה להניק במקביל.. בימים האחרונים יוצא לי פחות חלב מצד אחד. חזה אחד מוציא 80 והשני מגרד את ה60.. (חשוב לי לציין שהוא אוכל 95% שאוב. נותנת מטרנה רק כשנתקעת בלי) ממה זה נובע? מה אני יכולה לעשות בעניין? תודה🥰
אמהות
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
31 בדצמבר 2020 בשעה 18:02
אני אמא טרייה, מאושרת שיש לי ילד. אבל פתאום אני נזכרת ברגעים שאני ובעלי היינו טסים ויוצאים לחופשות מתי שבא לנו ומבינה שזה לא יקרה יותר. ממש מבואסת מזה.. זה שהבאת ילד אומר שזה נגמר?
אמהות
💬
8 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 22:02
תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקים
💬
4 תגובות
👍
7 לייקים