אפשר לפתח רגישות לחלב פתאום בשבוע 35+. שמה לב שיש לי הרבה ליחה לאחרונה... שילשולים ( לא ברמה חמורה) ישר לאחר אכילת/שתיית חלב. עד כה הייתי אוכלת ושותה חלב.. ופתאום החל לקרות.. הגיוני?
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2021 בשעה 13:54
אולי את אוכלת חלב קרוב לנטילת ברזל/מולטי ויטמין? ויש מצב לרגישות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2021 בשעה 13:57
הרבה אנשים חיים עם רגישות ללקטוז כל החיים ובכלל לא יודעים על זה, עד ההחמרה. ממליצה לך לנסות לעבור למוצרים נטולי לקטוז ולראות אם יש שינוי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך