אפשר לפתח רגישות לחלב פתאום בשבוע 35+.
שמה לב שיש לי הרבה ליחה לאחרונה... שילשולים ( לא ברמה חמורה) ישר לאחר אכילת/שתיית חלב.
עד כה הייתי אוכלת ושותה חלב.. ופתאום החל לקרות..
הגיוני?
אוכל
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי18 במאי 2021 בשעה 13:54
אולי את אוכלת חלב קרוב לנטילת ברזל/מולטי ויטמין?
ויש מצב לרגישות
משתמשת פורטי18 במאי 2021 בשעה 13:57
הרבה אנשים חיים עם רגישות ללקטוז כל החיים ובכלל לא יודעים על זה, עד ההחמרה. ממליצה לך לנסות לעבור למוצרים נטולי לקטוז ולראות אם יש שינוי