אין על הבצק הרך בטירוף של הקאדה
במילוי גבינת חמד וקוטג'
אוכל
💬18 תגובות👍12 לייקים
תגובות (18)
משתמשת פורטי11 במאי 2021 בשעה 14:26
בתיאבון
משתמשת פורטי11 במאי 2021 בשעה 14:35
אלופה!!! אפשר מתכון??
משתמשת פורטי11 במאי 2021 בשעה 14:36
ניראה מושלם. אפשר הוראות הכנה?
משתמשת פורטי11 במאי 2021 בשעה 14:37
תודה אהובות
בבקשה 👇
בצק
במיקסר:
1 קג קמח
1 כפית מלאה מלח
לערבב מעט
להוסיף
1/4 כוס סוכר
1 שקית שמרית
כ 3 כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן
ללוש היטב ולהתפיח כשעה
לחלק לעיגולים (אני אוהבת שהם לא גדולים מידי אז קצת יותר מגודל של כדור פינפונג כי הבצק גם תופח) על משטח מעט משומן
למלא כל כדור במילוי ולסגור היטב, לשטח עם מערוך ולשים במחבת חמה (אני משתמשת במחבת חשמלית) עד שמזהיב יפה מכל צד.
המילוי
1/2 קופסת קוטג' 9%
חצי קג גבינת חמד
1 ביצה
לערבב היטב