☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 789677
משתמשת פורטי
11 במאי 2021 בשעה 13:52
היי :) מה הדרך הכי יצירתית לספר לבעל מה מין העובר?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 באפריל 2018 בשעה 20:13
צרבותתתת שבוע 17 פלוס והצרבות לא עוזבות אותי!!! מה עושים???? ובנוסף בקושי עדיין אוכלת :/
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
21 במאי 2018 בשעה 15:30
בנות עם תאומים בבטן היוש אני בשבוע 10+2 תאומים 2 שקים זה ישמע הזוי ממש אבל הבטן שלי.. קופצת כזה.. כאילו הולך שם משהו. חשבתי שאני משוגעת נתתי לבעלי להרגיש וגם הוא הרגיש כאילו הבטן קופצת.. אמצע הבטן.. כאילו הולך שם משהו.. קרה לכן? חייבת לציין בקושי אוכלת או שותה. מקיאה כל יום כל היום משתדלת
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2018 בשעה 14:50
כביסה הי בנות איך אני מפעילה מכונה לבגדי תינוקות על כמה מעלות בדיוק ? איך זה בא לידי ביטוי כביסה עדינה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
6 באוגוסט 2019 בשעה 06:25
שבוע 26 פלוס 4 והגב צורח!! אתמול בלילה קמתי להתפנות והרגשתי כאבי בגב התחתון קמתי בבוקר והגב התחתון כואב זה תמיד היע אבל עכשיו מעט החמיר זה מצריך בדיקה???
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
9 במרץ 2020 בשעה 19:18
להוציא ילד בן שבועיים לסעודת פורים?! חמי וחמתי עושים היום סעודת פורים. שאמרו לפני כשבוע הייתי בטוחה שנלך אממה הקטני התחיל להיות ממש מנוזל ומשתעל וממש לא בא לי שיעבבור שם מיליון ידיים של כל האחיות של בעלי ולהוציא אותו בלילה(שתבינו שהם עדיין לא הצחילן את הסעודה)חוצמזה אחיו בן השנה ו4 גם מקורר יש שם מלא אחיינים לא נדבר שגם אני אחרי לידה ומלאת הורמונים ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי.בעלי אמר את קובעת ומה שצחליטי יהיה וזהו.התקשר להגיד שאנחנו לא באים לאמא שלו אחןתו ענתה אמרה אין דבר כזה והשניה צועקת מהצד אוי ואבוי אסור וכו בעלי אמר זה מה יש ואחרי זה זרק לי אני קצת מבואס כי אין לי שמחת פורים אבל זה יעבור הוא לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת לבד עם הבן הגדול(בן 13)אומר שהוא לא רווק ועכשיו נהיה לי רגשות אשמה מה עושים!!
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
31 באוקטובר 2020 בשעה 11:49
כל פעם שאני מיתכופפת הבטן כואב שבוע 12
הריון ולידה
💬
1 תגובות