מתכון למטבוחה: אני מקלפת עגבניות וחותכת לחתיכות. מרתיחה. באמצע שמה שום חתוך וחתיכות פלפל חריף ששורפים לפני וחותכים. שמים שמן ופפריקה חריפה או מתוקה לפי מידת החריפות שרוצים עד שמתאדים כל המים. מרגע ששמים את השמן צריך לערבב כל הזמן כי יש לזה נטייה להידבק
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍6 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2021 בשעה 08:40
איזו אלופה!! תודה רבה ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2021 בשעה 08:45
ישש אלופההה אם אני לא רוצה חריף אז אני רק לא שמה פלפל חריף נכון?..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2021 בשעה 08:46
נכון ✌ אבל תוסיפי במקום גמבה זה יתן לך עוד טעם במטבוחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2021 בשעה 08:47
תודה ❤❤

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך