☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 761104
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 23:07
אחרי לידה נהיה לי שיניים צהובות - ממליצות על הלבנה? ממש מתביישת לצחוק 😣 כל הזמן עם יד על הפה
אמהות
💬
15 תגובות
תגובות (15)
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 23:09
אם את מעשנת ושותה המון קפה אז לא ממליצה לך הלבנה לא תעזור לך , תנסי ניקוי שיניים עמוק מאוד מנקה
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 23:10
לא מעשנת ולא שותה קפה 🥴
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 23:43
לקחת סודה לשתיה מעט משחת שיניים על המברשת לטבול בסודה לשתיה ולנקות טוב את השיניים בסודה לשתיה כמה ימים זה ירד
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 23:54
גם חומץ מנקה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 ביולי 2019 בשעה 21:52
אז ככה ... אני שומרת על הבת של חברה שלי מידי פעם כשיש לה עיסוקים , ופעם ראשונה גיליתי שאין לה מוצץ הם ניסו לתת לה מוצץ אך ללא הצלחה זה לא שהיא נרגעת וזה לא חסר לה , זה חסר לה ! היא מחפשת מה להכניס לפה! עד שאפילו כשהיא סיימה 180 לאכול אחרי חצי שעה היא רוצה עוד בכאילו "עוד" זה רק למצוץ את הבקבוק ולאכול טיפה וחצי מהאוכל יוצא לה מהפה לחיתול וככה היא נרדמת מסכנה ממש מחפשת משהו שירגיע אותה 😣 אמא שלה לא יודעת מה לתת לה שיעזור לה חשוב לציין שהיא בת 5 חודשים קרה למשהי דבר כזה ? איזה פיתרון יש לכם לזה?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
8 בינואר 2020 בשעה 10:45
רעב או כואב? הי בנות, התינוק שלי בן חודש, אני מניקה הנקה מלאה ובד"כ שבע ועולה במשקל יפה כל שלוש שעות בערך. אתמול בלילה פשוט לא ירד ממני לרגע, רצה לינוק וכל פעם היתנתק ושוב לא הסכים להיוץ בעגלה ושיחק בפה בלי סוף, עושה את זה כשהוא רעב, הנקתי מאחד בלילה עד חמש לפנות בוקר, ואני עם פיטריה בשד, כאבי תופת. הוא סובל מגזים, איך אפשר לדעת אם הוא באמת רעב או פשוט סובל ורוצה להירגע דרך זה?
אמהות
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2020 בשעה 19:11
מים רתוחים כשמרתיחה מים בקומקום, אפשר למלא מים שהם מהתמי 4? או מינרליים? מרגישה שהמים מהברז מלאים באבנית, והקומקום תוך יום כבר מלא אבנית ומה לגבי קומקום מיוחד כזה לתינוקות מה יש בו בעצם?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 במרץ 2021 בשעה 06:33
היי נכנסת מחר לשבוע 8 ובגלל הבחילות יצא שאכלתי יותר פחמימות מהרגיל שלי... ועליתי 2 קילו.. האם זה מוגזם לשלב הזה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביולי 2021 בשעה 10:12
תקשיבו אני בהריון ראשון שבוע 40 וכבר שבועיים יש לי כמו צירים כאלה שממש מקשים עליי להגיע לעבודה כי קשה לי להיות בישיבה ממושכת ואני עייפה מלא ויש לי המון לשירותים, ואתמול הגעתי למשמרת כי היה עומס אז המעסקיה שלי אומרת לי אוי נו..יכולת לעבוד עד הלידה כולם סובלים אפשר לחושב סתם התעצלת להגיע זה גרם לי להרגיש ממש רע כאילו באמת אני עצלנית ואני ממש לא באמת אתם מצליחות לעבוד עד הלידה??
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
4 בנובמבר 2021 בשעה 13:44
כאבי בטן שהולכים ובאים וקצת דקירות למטה ?
הריון ולידה
💬
3 תגובות