☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 759681
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 13:39
שבוע 8 דקירות למטה בפי הטבעת מזה יכול להיות
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 14:05
התרחבות זה קורה לאורך כל ההריון
משתמשת פורטי
5 באפריל 2021 בשעה 14:07
כי פחדתי כי עד עכשיו היתי עם בחילות נוראיות וכבר יומים שאין שום תסמין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
28 במאי 2018 בשעה 12:06
שאלה על סקירה היי אהובות.. כמה שאלות אולי מישהי תדע לעזור אם בהערכת משקל כתוב לי באחוזונים p50..p75 מה זה אומר? הגיוני שבאולטרסאונד העובר לא נראה פרופורציונלי נכון? ובנוסף לא יודעץ למה להתייחס.. שינו לי בתחילת ההריון שבוע וסת אבל בכל הבדיקות העובר מתאים לשבוע יותר(התאריך המקורי) למה להתייחס?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביוני 2018 בשעה 06:22
מתי מרגישים תנועות חזקות? היי :-) שבוע 25+5 ומרגישה כל יום תנועות חלשות ותזוזות, אבל עדיין לא מרגישה תנועות חזקות או דימויים של הנוסע השמיני שבנות כאן תיארו (שידיים או רגליים יוצאות חחח). ממש לפעמים יש איזושהי בעיה חזקה אבל זה לא שכיח. מאיזה שבוע לרוב מתחילים להרגיש שינוי איכותי בעוצמת התנועות? האם בספירת תנועות כל תנועה נחשבת גם אם היא חלשה? תודה!
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2019 בשעה 14:43
ביו גאיה- ממתי אפשר לתת אני אמנם מניקה אבל פיצקית ממש מתאמצת וכואב לה. מאיזה גיל מותר להתחיל לתת להם ביו גאיה והאם מומלץ.
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
22 בינואר 2020 בשעה 09:16
הריון היי בנות יש לי שאלה ילדתי בתחילת החודש ובע"ה אמורה לשבת עד סביבות יולי בבית.. בהריון הזה עבדתי עד חודש 4 ואז ישבתי בבית חודש בשביל השמירה (עד חודש 5)קיבלתי שמירה מחודש 5 על גב ועל סגנון עבודה שמסכן אותי ואת העובר. יש לנו תוכניות בע"ה לגבי הילד הבא.. בערך חודש חודשיים אחרי שאחזור לעבודה להיכנס שוב להריון .. ככה שאצא לי לעבוד בערך 5 חודשים עד שאתחיל לשבת בבית.. השאלה אם זה לא מהווה בעיה מבחינת ביטוח לאומי הרי הם דורשים חצי שנה של עבודה רצופה אם אני לא טועה.. משהי שאולי הייתי בשמירה וחזרה ונכנסה להריון יודעת לענות לי?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2020 בשעה 22:14
היי בנות רציתי להתייעץ איתכן לגבי ספורט. האם אתן עושות כושר כלשהו כדאי לאזן את הסוכר ? איזה סוג ספורט ?? בהתחלה הייתי עושה הליכות אבל נכנסתי לשגרה ממש לחוצה ואני לא ככ מצליחה לשלב. אולי יהיה לכן רעיון למשהו קליל שלא לוקח הרבה זמן מהיום ועוזר לכושר ולסוכר להיות מאוזנים.. 🙏🏼
הריון מתוק
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
15 באוקטובר 2021 בשעה 23:18
החלפת פורמולה- החלטנו להחליף פורמולה לאחר התייעצות, לילד בן 5.5 שבועות האם צריך להחליף באופן הדרגתי-החלפת בקבוק אחד כל כמה ימים או אםשר פשוט בבת אחת להחליף? מה הכי כדאי ונהוג?
הריון ולידה
💬
3 תגובות