בנות שילדו באשדוד כמה בנות בחדר ואם הבית חולים מומלץ
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באפריל 2021 בשעה 20:01
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באפריל 2021 בשעה 20:07
כן עכשיו ראיתי שיש המון המלצות אבל לא כתוב כמה בנות בחדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באפריל 2021 בשעה 20:10
לבד לא ראיתי, ילדתי בדצמבר וזה היה חדר של 2. בלילה הראשון הייתי לבד ורק לילה שני צירפו אלי מישהיא. אני מאוד ממליצה על בית חולים ועל הצוות המהמם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באפריל 2021 בשעה 20:22
אני ילדתי לפני שנתיים שם אז לא יודעת כמה רלוונטי הייתי לבד במחלקת אפס הפרדה המחלקה מושלמת ברמת בית מלון חח כמו חדר הלידה עצמו! ממליצה מאוד😊

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מותשת לגמריי.. ילדתי בשבת האחרונה בת מהממת, אני תמיד ידעתי שאני רוצה לעשות לכל ילד ארוע (ברית מילה או בריתה). בעלי זרם איתי בעניין.. אתמול התחלנו לחשוב על מקומות הבעיה היא שאין לנו הרבה מוזמנים בערך 100 עד 110. וכל המקומות בצפון מבקשים מינימום 150 איש. למשפחה שלי יש חבר קרוב שיש לו אולם מהמם בצפון, והוא הסכים לעשות לנו טובה ענקית , בתאריך שאנחנו רוצים ובמקום 150 איש לתת לנו את האולם עם 108 איש בסכום של ממש נמוך למנה. אבא שלי סגר את העסקה מולו ושילם מקדמה קטנה. שמחנו והכל ואז הכל התחיל להסתבך. אבא של בעלי החליט שגם הוא פתאום רוצה לברר מקום. (אחרי שאבא שלי סגר עסקה) ומצא עסקה אחרת באולם אחר ל100 איש במחיר דומה. בעלי החליט שהוא מתעצבן, ונמאס לו מכל הסיטואציה הזו. אני ניסיתי להסביר לו את המצב. הוא התחיל לומר שהוא לא רוצה לעשות אף ארוע יותר ונמאס לו, לא רוצה בר מצווה, בת מצווה לא בריתות לא כלום. פשוט הרים ידיים. ורק מזה התעצבנתי שהוא ככה מרים ידיים. וגם על אבא של בעלי, שהוא ניסה לברר אחרי שסגרנו.. מה הוא מתערב בכלל? בקיצור התחלתי לבכות , גם ההורמונים ופתאום בעליבא לי עם הקטע הזה.. ולא בא לי לראות אף אחד יותר גם לא את הקטנה שלי.. מרגישה על הפנים, כאילו הורידו לי את כל הרוח מהמפרשים. אין לי כוח יותר.
זוגיותזוגיות
💬3 תגובות