☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 736446
משתמשת פורטי
7 במרץ 2021 בשעה 09:58
באיזה שבוע התחלתן להרשם ולהזמין את כל ערכות הלידה החינמיות?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
7 במרץ 2021 בשעה 11:16
זה לא בחינם בין 20-40₪ אני קבוע 28 ומתחילה להירשם. מוצצים ורוצה גם של סימילאק
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 במרץ 2020 בשעה 16:29
איך לרדת במשקל אחרי לידה תוך כדי הנקה? יש למישהי תפריט או עצה ?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
12 ביוני 2020 בשעה 04:35
לידה בקרוב! באיזה בגד מתכננות ללדת? מתלבטת אם להביא בגד מעצמי או לקחת חלוק ביח. בכל מקרה, חשוב לי עור לעור אחרי הלידה, אז צריכה בגד שמאפשר את זה.. מה התכנון שלכן?
משוערות יולי-אוג׳ 2020
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
25 באפריל 2021 בשעה 08:43
היי בנות האם קיום יחסים יום אחרי הביוץ עדיין אפשרי להכנס להריון?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביולי 2021 בשעה 12:59
נזרקתי מהבית !! נשואה לצערי לכדורגלן מאוד מאוד מאוד מוכר שלא פעם ולא פעמיים תפסתי אותו בסיטואציות שאף אחת לא הייתה נשארת אבל בכל זאת נשארתי לצערי כל פעם אמר שהוא הולך לטיפול שהוא מטפל בבעיה שלו וכל פעם שאני מאמינה שהוא כבר לא עושה דברים כאלה אני מגלה שטעיתי אז כן התרחקתי ממנו כן יצאתי מהבית עברתי לדירה שכורה לבד . תקופה של 3 חודשים שלא חייתי איתו בבית אחרי זה ישבנו לדבר והחלטנו שמנסים שוב ! לצערי !! הייתה תקופה מהממת שהיינו כמו זוג מאוהב אבל שוב הייתי מתעוררת ללילות שאני לבד הוא היה יוצא עם החברים עד שעות לא שעות חוזר לי מגעיל הביתהה החלטתי להחזיר לו שירגיש מה שאני מרגישה אז אתמול . כשהוא נרדם יצאתי עם מישהו שהוא לא מכיר אבל הוא ידיד שלי מהתיכון עוד והוא התעורר למיטה ריקה טלפונים הודעות לא עונה הגעתי הביתה ב4 בבוקר קצת שתויה הוא חיכה לי בחצרר התנפל התנפל התנפל בעיקר על זה שירדתי מהאוטו של גבר אחר. צעקות צעקות צעקות הלך .. לא דיבר איתי כל היום בשעה 14:00 אני חוזרת הביתה אני רואה מלאא דברים שלי בשקיות זבל ליד השער והשער לא נפתח לייי . מסתבר שהוא שינה קוד מתקשרת אליו לא עונה לא עונה קיבלתי הודעה שאין לי מה לחפש בבית ועוד מלא דברים מגעילים שהוא אמר יש לי משהו לעשות אם זה הבית שלו ?
זוגיות
💬
162 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
18 בספטמבר 2021 בשעה 15:35
יאממ
אוכל
💬
3 תגובות
👍
8 לייקים
משתמשת פורטי
23 בנובמבר 2021 בשעה 14:17
שלום אמהות יקרות , התינוקת שלי חסרת שקט , מקשיתה את הגב אני חושדת שזה אולי ריפלוקס , גם פולטת יחסית , האם יש כאן אמא שלוותה ריפלוקס יודעת איך מאבחנים ?
אמהות
💬
22 תגובות