עשיתי עוגת שוקולד והיא בתנור .. צריך לשפוך את הסירופ מעל בעודה חמה ? והסירופ גם צריך להיות חם או איך ??
אוכלאוכל
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2021 בשעה 18:08
תחתכי את העוגה לאחר שהיא יוצאת מהתנור לריבועים ולאחר מכן את הרוטב שוקולד תדפקי את התבנית על השיש שירד הרוטב שוקולד שהעוגה לא תהיה יבשה וחנק :). בתאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2021 בשעה 18:09
אז שניהם צריכים להיות חמים ??
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2021 בשעה 18:09
ככה ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2021 בשעה 18:09
אחרי שאת מוציאה מהתנור תעשי חורים עם מזלג ואז תשפכי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך