☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 728817
משתמשת פורטי
25 בפברואר 2021 בשעה 21:17
מגשימה חלומות לילדים❤ נויה התחפשה לכיפה אדומה כי היא אוהבת אותה והיא גם חוגגת שנתיים בפורים אז קבלו את עוגת כיפה אדומה שלי 😍😍😍😍😍
אוכל
💬
0 תגובות
👍
10 לייקים
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 ביוני 2018 בשעה 20:09
ארוע היי בנות, אלו שמתכננות לעשות ארוע ברית או בריתה מה אתן עושות אם יוצא ב9 באב? דוחות או חוגגות? או מוותרות על החגחגה!?!
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
21 בינואר 2019 בשעה 08:33
אמבטיה בזמו הריון היי בנות, עשיתי אמבטיה בשבוע 13. לא ידעתי שלא מומלץ...המים היו חמים לא פושרים. אחרכך גיליתי שאסור לעשות אמבטיה חמה בהריון. האם אני צריכה להיות בלחץ מזה? האם כדאי ללכת להיבדק? אני די בלחץ. אני מרגישה בסדר, לא הרגשתי תופעות חריגות. מה אתן אומרת?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 08:39
בבקשה תעזרו לי להחליט אני בת 25 תכף, נשואה 7 חודשים ובהריון שבוע 9. לצערי בעלי הגיע לאלימות, היה עצור ויש לו עדיין צו הרחקה ממני. אין ספק שנתגרש אבל התחלתי לחשוב על הפסקת הריון. אני לא רוצה שום קשר לבן אדם הזה כל החיים. אני מפחדת שגם אני וגם הילד נסבול בגללו. הוא אחד שיש לו המון קשרים ואני מפחדת שהוא יעשה הכל כדי לקחת לי את הילד. בבקשה תעזרו לי להחליט מה לעשות.. המשפחה שלי מאוד לוחצת לעבור הפלה כי הם לא רוצים שאהיה קשורה לחולה נפש הזה כל החיים. ואני גם לא רוצה אבל מצד שני אני לא מסוגלת להרוג אותו. זה להרוג את התינוק שלי! אני פשוט חסרת אונים ולא יודעת איך להחליט את ההחלטה הגורלית הזו.
הריון ולידה
💬
43 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
28 באפריל 2019 בשעה 17:15
עיסוי מקצועי בהריון היי בנות שבוע 18 האם מותר לעשות עיסוי ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביוני 2020 בשעה 16:16
גבינה צאדר מותר לאכול בהריון
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2020 בשעה 15:37
באיזה שבוע נהייה לכן הפס הכהה מתחת לטבור?
הריון ולידה
💬
4 תגובות