אמהות לצמודים איך אתן מתנהלות לבד עם שניהם?? יש לי תינוקת בת חודש ועוד אחת בת שנה ושלוש...אחת רוצה לאכול כל הזמן והשנייה מתחילה לעמוד לבד איך מתנהלים ככה? חחח אני מוצאת את עצמי רודפת אחריה בבית כל היום כי היא מתעניינת בכל דבר והשניה על הידיים או אוכלת או בוכה בגלל גזים..יש עוד אמהות כאלה בקהל?? חח איך אתן מסתדרות במהלך היום?
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2021 בשעה 16:04
האחת עושה קקי והשניה עושה פיפי חחח כמו מעון אני מרגישה כל שניה להחליף טיטולים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2021 בשעה 16:24
אני רודפת אחרי הגדול תוך כדי שמניקה את הקטנה.. זה קשה טירוף. אם יש אפשרות מדי פעם לפצל ביניהם לשים אחד אצל סבא או סבתא למשל,.. אגב הגדולה יכולה להיות ברגרסיה לא קטנה. אם היא עושה דברים שאומרים לה אז את יכולה לבקש ממנה שתזרוק את הטיטול של הקטנה לפח למשל או שתעשה לה קוקו. ובלי קשר בגיל חודש הם בעיקר ישנים אז תנצלי את הזמן הזה כדי לעייף את הגדולה ולהרעיף עליה תשומת לב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2021 בשעה 16:31
אחותי חד הורית עם 3 קטנים גם ככה צמודים. אין לי מושג איך היא שורדת ללא עזרה. אנחנו המשפחה מפוזרים בקצוות הארץ. זה ממש לא פשוט, כל הזמן הקטנה על הידיים שלה. אז אם יש לך עזרה, או אפילו שכנה לשעות הקריטיות אולי זה יעזור. בכל מקרה את אלופה ואישה חזקה זה בטוח לא קל ולנסות לעבור את התקופה הזאת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2021 בשעה 18:16
האמת שיש לי עזרה וזה מציל אותי...אבל שאין לי זה ממש קשהה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍7 לייקים