☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 681893
משתמשת פורטי
27 בדצמבר 2020 בשעה 07:38
איך הניו בורן של שילב? גדול /קטן/ במידה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
27 בדצמבר 2020 בשעה 07:39
מישהי בדיוק כתבה על זה פוסט שהם קצת גדולים.. תגללי למטה :)
משתמשת פורטי
27 בדצמבר 2020 בשעה 07:42
הבן שלי נולד 3700 ובמשך שבועיים הלבשתי לו ניו בורן של שילב
משתמשת פורטי
27 בדצמבר 2020 בשעה 08:32
ענק!!!
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 בפברואר 2019 בשעה 13:19
צם בצואה הי בנות שבוע 5+4 ויצא לי קצת דם בצואה, לא קרה לי לפני אף פעם, האם זה לגיטימי? יש מה לדאוג? ללכת לרופא?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
7 בנובמבר 2019 בשעה 23:25
דלקת חניכיים חריפה מאוד הייוש שוב בנות! התחילה לי דלקת חניכה ממש ממש רצינית, ברמה שכואב לי לגעת בסנטר, הכל נפוח וכואב. ניסיתי לקרוא באינטרנט מה עוזר עד שאגיע לשיננית בשבוע הבא, אבל כל מה שקראתי זה שעוד שנייה ינשרו לי השיניים ואצטרך השתלה. לפני ההריון לא היו לי בעיות שיניים בכלל, אפילו לא סתימות, אני מצחצחת שיניים פעמיים ביום. פליזזז תעזרו לי - תרופות סבתא לדלקות חניכיים או דרכים להרגיע את הכאבים בסופש עד שבוע הבא!
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
1 בנובמבר 2020 בשעה 04:40
בוקר טוב לקבוצה היקרה 🌸 רק רוצה לאחל שיהיה לנו יום מקסים ושבוע מצויין בעזרת השם 🙌💕
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 בפברואר 2021 בשעה 08:32
חייבת לפרוק הריון ראשון, מתחילת ההריון לא מרגישה שבעלי מתלהב לפעמים הוא שוכח שאני בהריון לא קורא על הריון או תינוקות במקביל אני כל הזמן על הזום ב סדנאות לידה או הכנת לידה או התפתחות העובר מבקשת ממנו להשתתף ולשמוע והוא לא מסכים כשהתחלתי להרגיש תנועות ממש התחהבתי חשבתי שהוא יתחיל להרגיש קצת שהוא הולך להיות אבא וברגע שביקשתי ממנו לשים יד על הבטן לא הסכים ובקושי אני משכנעת אותו מבקשת שידבר עם העובר שישמיע לו את קולו והוא גם לא מסכים עושה מזה צחוק אני ממש מפחדת איך אפשר לעבור הלידה איתו ואחרי הלידה מפחדת שלא יתמוך ויעזור לי !!!
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוקטובר 2021 בשעה 08:04
הגיוני זה בחילות עוברות בשבוע 11 זה התחיל ממש גרוע לא יכלתי לתפקד!!!!
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2021 בשעה 12:18
היי לכולן , אמא לתינוקת בת חודש כל היום חרדה לה כל פעם בטוחה שיש משהו שקשור לנשימות שלה מאז שנולדה עולה לה האוכל היא לא פולטת אבל שומעים ממש איך שהאוכל עולה לה לרוב היא לא מתלוננת ובעיקר גם עולה לה כי היא מרבה להתאמץ לקקי או שיש לה גזים וכל פעם אני לחוצה שתקוע לה משהו בנשימה או שיש משהו שמפריע לה לנשום טוב. מה עושים ?
אמהות
💬
2 תגובות