חייבת לפרוק הריון ראשון, מתחילת ההריון לא מרגישה שבעלי מתלהב לפעמים הוא שוכח שאני בהריון לא קורא על הריון או תינוקות במקביל אני כל הזמן על הזום ב סדנאות לידה או הכנת לידה או התפתחות העובר מבקשת ממנו להשתתף ולשמוע והוא לא מסכים כשהתחלתי להרגיש תנועות ממש התחהבתי חשבתי שהוא יתחיל להרגיש קצת שהוא הולך להיות אבא וברגע שביקשתי ממנו לשים יד על הבטן לא הסכים ובקושי אני משכנעת אותו מבקשת שידבר עם העובר שישמיע לו את קולו והוא גם לא מסכים עושה מזה צחוק אני ממש מפחדת איך אפשר לעבור הלידה איתו ואחרי הלידה מפחדת שלא יתמוך ויעזור לי !!!
הריון ולידההריון ולידה
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 08:33
אצלי הריון 2 אני גם מרגישה שבעלי לא מתלהב כל כך הוא שמח ורוצה את ההריון שבא אחרי 4 שנים אבל לא מראה התלהבות יתר.ץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 08:34
גם שלי לא רוצה להרגיש וזה.. כנראה יש גברים כאלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 08:40
נשמע שאת נשואה לבעלי 🤦🏼‍♀️ לגברים לפעמים יותר קשה להתחבר להריון כי הם לא חווים את זה ולא מרגישים את זה. שום דבר לא משתנה בגוף שלהם, ולא בשגרה שלהם. אני בהריון שני וזה לא משתפר, האדישות חוגגת אצלו.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 08:41
אני באותו מצב איתך , וזה בסדר כי הם לא מבינים , מבחינתם עד שזה לא מוחשי לא מעניין אותם כלום, כשהתינוק יצא לעולם בעה כבר תיראי את התרגשות ❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך