קניתי היום מכנסי הריון מh&m במידה s. הם סקיני ויש גומי שמכסה את כל הבטן. אני פתאום מתלבטת אם אולי היה כדאי לקנות מידה m כי המכנסיים יקרות ורוצה שיהיו טובות לכל ההריון. אני בשבוע 15 בהריון ראשון אז בנתיים יש רק כרס קטנה ולא השמנתי. בכללי במכנסיים אני 36 ולפעמים 38 תלוי בחברה. מה אתן מציעות להחזיר את המכנסיים?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 16:54
כן חבל שיתאים לך גם בהמשך מנסיון המידה עולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 16:56
כן תחליפי כי את רק בהתחלה. איפה יש חנות שלהם פתוחה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 16:56
בביג אשדוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בדצמבר 2020 בשעה 16:59
טוב אני אלך להחליף למידה m. פשוט s ממש טוב עליי וחשבתי שזה מותאם להריון. אבל מי יודע אם פתאום אשמין ברגליים😂

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מתכון לפאי תפוחים 😉 מצרכים: 225 גרם קמח 150 גרם חמאה קרה 60 גרם אבקת סוכר חלמון של ביצה קורט מלח - תפוחי עץ (בערך 5) 20 גרם חמאה חצי כוס סוכר אופן הכנה: מכינים את הבצק הפריך. שמים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, חמאה, אבקת סוכר וקורט מלח ומערבבים. מוסיפים את החלמון ומערבבים (אם הבצק לא מתאחד תשימו כפית מים) משטחים את הבצק לרינג העגול שלנו עושים סימנים עם המזלג ומקפיאים במקפיא לשעה!° (חשוב!) שמים על הבצק שלנו נייר נצמד ואז משוקולת כדי שהיא לא תיפול ללמטה (קינטניות כמו חומוס או שועית) אחרי שעה אופים את הבצק שלנו למשך 10 דקות (חצי אפייה) מוציאים את "המשקולת" ואופים לעוד 3 דקות. ואז מחכים שהיא תתקרר למלית תפוחי עץ: חותכים את התפוחים לקוביות ושמים במחבת עם הסוכר והחמאה על להבה נמוכה מבשלים עד שהם מתרככים ותופסים צבע מקורמל. מעבירים את התפוחים למססנת שמים מעל הבצק החצי אפוי שלנו ומכניסים להפייה לבערך 20 דקות נוספים ❤
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬2 תגובות👍5 לייקים