היי בנות, פרסתי פה לפני כמה ימים שהבן שלי בן 3 חןדשים מראה חוסר תאבון כזה ופלוט ומשתעל..היא אמרה שתוכם הקיבה חוזר לו ולהוסיף לי קורנפלור (הוא אוכל מטרנה קומפורט) שאלתי אותה למה לא לעבור לאייאר שזה לפליטות/ריפלוקס היא אמרה שלא כדאי להוסיף לו לתפריט גם לקטןז (הקומפורטו היא ללא לקטןז) וגם עמלינים לסמיכןת המטרנה.. אז להוסיף בינתיים רק סמיכות -רבע כף של המטרנה מהקורנפלור..היא אמרה שאפשר להוסיף מגיל חןדשיים אבל בקורנפלור רשום 6+....סומכת על הרופאה פשוט לא ציינתי שלוקח סימיקול ....לא יודעת אם קשור כבר...חשבתי שתגיד לי לעבןר למטרנה איי אר וזהו זה יעזור אבל עכשיו להוסיף לו קורנפלור מלחיץ קצת...היא גם אמרה שזה מה שיעביר לו את השיעול והפליטות, שלא יעלה לו תוכן הקיבה שמציק לו בגרון .. מישהי נתנה קורנפלור בגיל כזה ועזר לתינןק? היא אמרה גם לראות אוך הוא מגיב אם טןב אזלהמשיך ברבע כף אם לא להעלות לחצי וכזה ואם גם לא לדבר טיתה..(הוא אוכל 150 תמל)
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 07:03
היי עוגי תודה.. הרופאה אמרה לי רק את הדייסת מטרנה הזו בלבד, אמרה לי הצהובה..אבל תראי באינטרנט יש כמה אני רואה עכשיו...קניתי את מס׳ 1 (כתבתי בתמונה) אבל נראה לי באמת שהתכוונה לדייסה מס׳ 2 או 3 לא? רשום עליהן מגיל 4 חןדש והן גם נראןת לי כמן שרשמת, גייסות תירס לבד בלי תוספת תמ״ל עצמו כמו שקניתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 07:08
אה ועוגי זה לא ממש רק פליטות..רופאה אמרה שזה ריפלוקס סמוי כנראה... הוא משתעל לי כי עולה לו האוכל ויש לו כאבי בטן כאלה גם בזמן האכלה ומסרב לאכול וכו..מבינה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2020 בשעה 09:07
כן תודה הבנתי אבל אין לגיל 4 חןדשים בכל העיר שלי אוף..אחפשעוד לפני שאתן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך